Connect with us

UTILE

Simona Chitac a deschis primul cabinet autorizat Legacy Med, in Iasi

Published

on

Reclame

După ce ultimii ani au însemnat pentru Simona Chițac lansarea în lumea succesului a clinicii medicale cunocute drept clinica vedetelor, tânăra afaceristă s-a decis: a lansat propria clinică de medicină estetică Legacy Med, iar de curând a deschis primul cabinet în provincie, în orașul ei de suflet, Iași. Și nu se oprește aici. Până la sfârșitul anului urmează alte câteva orașe din țară, în care va inaugura cabinete proprii, permanente și autorizate Legacy Med.  

De-a lungul timpului, ieșeanca adoptată de București a jucat un rol important în consilierea mai multor investitori strategici din domeniul bancar, Horeca sau pază și protecție, a cochetat și cu politica o perioadă, dar anul acesta s-a decis să spargă bariera consultanței de afaceri și să își deschidă propriile afaceri. „În fiecare zi întâlnim oameni care ne creează o primă impresie. Înainte de educație, maniere, arta dialogului sau o carismă aparte, fiecare ne întipărește pe retină aspectul fizic. Medicina estetică a evoluat în toată lumea, accesul la frumusețe fiind mult mai facil decât în ultimii 20 de ani. În ciuda pandemiei, am pus la punct un sistem funcțional de turism medical estetic, și mai mult decât atât am strâns colaborări cu medici renumiți din Brazilia și Columbia pe care abia aștept să îi aduc în România într-o serie de cursuri și evenimente.”

În clinica și cabinetele autorizate Legacy Med, pacientele se pot programa pentru proceduri estetice minim invazive, tratamente anti-aging, dar și proceduri chirurgicale: „Lucrăm foarte mult cu moștenirea genetică a pacientului, de aici și denumirea clinicii. Nu vrem să schimbăm radical sau să facem transformări nepotrivite sau exagerate. Promovăm decenta în estetică, rezultate măsurate și armonioase, etapizate și planificate după nevoile reale ale fiecărui pacient.” , a mai declarat Simona Chițac.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending