Connect with us

ALL MEDIA

Simona Gherghe îşi caută Supereroul în noul sezon Acces Direct

Published

on

Luni, 10 ianuarie, de la orele 17.00 debuteaza un nou sezon Acces Direct. Aşa cum a făcut-o încă de la început, Simona Gherghe le va aduce telespectatorilor şi în lunile ce vor urma senzaţionalul adevărat, mizând pe poveşti de viaţă impresionante, puterea dialogului şi a autenticului.

Insa, in noul sezon echipa de la Acces Direct isi doreste o echipa mai mare. Inca de luni va incepe castingul pentru un SuperErou. Acesta nu va avea deloc o sarcina usoara. El va trebui sa salveze lumea vedetelor si sa fie acolo pentru orice vedeta aflata in dificultate. SuperEroul Acces Direct va trebui sa fie alaturi de Anna Lesko cand isi rupe mana la schi sau de Oana Zavoranu cand i se ridica masina sau de Elena Udrea cand se impiedica din cauza sireturilor pacatoase!

Toti cei care cred ca sunt inzestrati cu calitati precum: inteligenta, prezenta de spirit, simt al umorului extraordinar, fizic de invidiat sunt rugati sa trimita o scrisoare de intentie in care sa motiveze de ce doresc sa fie SuperEroul de la Acces Direct pe adresa redactiei: accesdirect@antena1.ro.

Pe langa startul castingului pentru SuperErou, Acces Direct a pregatit o editie de exceptie pentru startul noului sezon. Simona Gherghe le va avea invitate pe Ionela Prodan, sosită direct de la Las Vegas, cu deprinderi de cowboy, pe care le va arăta, în direct, in exclusivitate, la Antena 1 şi Anca Ţurcaşiu care va împărtăşi impresii din minunata ei vacanţă petrecută într-o destinaţie exotică. Tot luni, Acces Direct le va aduce telespectatorilor un caz uluitor care le demonstrează, încă o dată, că viaţa bate filmul. Este povestea unei familii, o poveste de dragoste transforamtă într-o dramă. Personajele sunt o asistentă medicală şi un pacient. Se îndrăgostesc, se căsătoresc însă bărbatul române şomer. O perioadă este întreţinut de soţia sa, însă situaţia financiară tensionată se reflectă şi în relaţia celor doi. Ea decide să îl părăsească, iar el să se arunce în faţa trenului. Miraculos scapă, ea îi revine alături, îl îngrijeşte pentru ca mai apoi el să o înjughie. Femeia este în comă, iar bărbatul în libertate. Detaliile acestei poveşti de viaţă impresionante pot fi aflate doar luni, la Acces Direct.

Tot Luni, indrăgiţii actori Alina Puşcaş, Nicole Duţu, Gabriel Duţu, Andrei Aradits sau Vladimir Drăghia, revin luni, pe micul ecran. Antena 1 va difuza începând de la ora 22.00 cel de-al doilea sezon al telenovelei Narcisa Sălbatică. Noile episoade le promit telespectatorilor răsturnări de situaţie spectaculoase, apariţia unor personaje şi actori noi, dar si scene senzaţionale, de tipul cascadoriilor.

Serile telespectatorilor Antena 1 vor fi extrem de picante, deoarece Un show pacatos, productie care a reuşit să se menţină în preferinţele telespectatorilor timp de 6 sezoane dă luni startul sezonului 7, promiţându-le telespectatorilor subiecte savuroase, cu invitaţi dezinhibaţi şi dialoguri incendiare, toate condimentate de prezenţa Biancăi Drăguşanu care îi va rămâne alături lui Dan Capatos şi în acest nou sezon.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending