Connect with us

Evenimente

Simona Halep și campioanele olimpice de la scrimă, nominalizate la Gala “Femei de Succes 2016”

Published

on

 

Gala “Femeile de succes ale anului 2016”, ediția originală, va aniversa 14 ani de la realizarea primei ediții în această lună. Realizată și produsă de Professional Celebrity, Clubul Celebrităților și Succesful Women Magazine, această gală a adus în atenția publicului, de-a lungul timpului, peste 800 de femei de succes din toate domeniile, care au primit premiu în acest format original, dovadă fiind munca depusă pe parcursul anilor.

În acest an, în cadrul nominalizărilor pentru 2016, se regăsesc 100 de nominalizări din partea juriului și presei, cuprinzând cele mai active femei de succes din România.

Iată nominalizările pentru 100 de femei de succes din toate domeniile:

Televiziune: Iuliana Tudor, Simona Gherghe, Corina Chiriac, Oana Turcu, Florentina Fântânaru, Gabriela Cristea, Iuliana Maciuc, Iulia Vântur,
Știri: Andreea Berecleanu, Andreea Esca, Ioana Maria Moldovan, Ionela Năstase, Melania Medelanu, Cristina Herea, Adriana Muraru, Oana Andoni, Monica Dascălu.
Caritate: Andreea Marin, Principesa Margareta, Mihaela Gioană, Margareta Pâslaru
Muzică: Inna, Andra, Loredana, Alexandra Stan, Delia, Antonia, Lora.
Actorie:Ileana Stana Ionescu, Stela Popescu, Maia Morgenstern, Adela Mărculescu, Rodica Popescu Bitănescu, Cezara Dafinescu, Maria Buză.
Actrițe în ascensiune: Daniela Nane, Anca Țurcasiu, Monica Davidescu, Ana Ularu, Ana Maria Moldovan, Medeea Marinescu, Alexandra Dinu, Monica Dean, Crina Lință
Administrație: Gabriela Firea, Elisabeta Lipă, Irina Deleanu, Ionela Balas,
Sport: Simona Halep, Ana Luiza Filiorianu și campioanela la spadă Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop şi Loredana Dinu, care au reuşit să bată pentru a doua oară în istorie China (campioană mondială, în 2015 şi olimpică, în 2012) şi au cucerit aurul olimpic la Rio, scor 44-38.
Generația de aur în muzica ușoară: Stela Enache, Mirabela Dauer, Angela Similea, Margareta Pâslaru.
Folclor: Irina Loghin, Elena Merișoreanu, Mioara Velicu, Maria Cârneci, Cristina Turcu Preda, Elisabeta Turcu, Maria Ciobanu, Angela Buciu, Veta Biris, Laura Lavric, Ștefania Rareș, Maria Dragomiroiu, Steliana Sima, Adriana Antoni, Sava Negrean Brudascu
Afaceri: Camelia Sucu, Mihaela Borcea, Cristina Batlan, Anasatsia Soare, Theodora Popa, Anca Vlad
Învățământ, cultura: Mioara Roman
Medicină: Monica Pop, Ileana Marinescu, Oana Spânu, Liana Gheorghe, Doina Dimulescu, Cristina Enescu

Membrii juriului compus din 20 de personalități și 25 de jurnalisti au nominalizat peste 100 de femei de succes din toate doeniile, pentru anul 2016.
Mihaela Serban este scriitoarea şi iniţiatoarea Galei Femei de Succes, fiind profesor, moderator, realizator şi scenarist de televiziune. Ea a conceput şi a realizat formatele tv pentru cele mai frumoase programe dedicate carierei, gale de succes cu personalitati: GALA FEMEI DE SUCCES, GALA CELEBRITĂŢILE ANULUI, emisiunea FEMEI DE SUCCES si emisiunea CALEA SPRE REUŞITĂ, care a cuprins peste 100 de interviuri cu personalităţi din toate domeniile. Preşedinte de juriu este frumoasa actriţă de la Hollywood, Florina Kendrick şi vicepreşedinti: Cristian Topescu şi actorul Daniel Ganea de la Hollywwod.

Mihaela Şerban a reuşit să aducă în atenţia publicului, în cadrul galelor sale, peste 1500 de personalităţi din toate domeniile, reprezentând un exemplu de reuşită în acest sens, fiind reprezentativă profesional, perseverentă şi constantă, în realizarea celor mai bune programe de top, ce subliniază cariera oamenilor de succes din ţară noastră, dar şi a românilor de succes, de peste hotare.
Fiind înzestrată cu talentul de a scrie scenarii de televiziune şi de a reuni valorile naţionale, într-un cadru foarte elegant, ea a conceput, a iniţiat, a moderat, a realizat şi a organizat cele mai bune programe de top, care definesc succesul şi tot ce are ţara noastră mai frumos în: cinematografie, muzică, televiziune, sport, sănătate, învăţământ, diplomaţie, cultură, jurnalism sau turism.
Pasiunea şi dragostea pentru ţară a motivat-o să fie constantă în realizarea celor mai grele emisiuni de top, dedicate frumuseţii Romaniei.
Marea majoritatea a programelor naionale, pe care le-a conceput si le-a scris, au fost difuzate, integral, pe mai multe televiziuni nationale, iar presa a sustinut-o, la fiecare editie, realizata in tara si in strainatate.
A realizat 5 editii ale galelor in Europa si America, unde a reunit peste 1000 dintre cei mai valorosi romani, stabiliti peste hotare, o mare parte fiind premiati, pentru succesul pe care l-au inregistrat in cariera internationala.
Astazi o regasim la fel de muncitoare si de ambitioasa in acest domeniu, care imbina cultura, valoarea celor mai mari romani si munca de televiziune, deoarece este pregatita pentru a realiza GALA FEMEI DE SUCCES- AUTENTICA, ANIVERSAREA A 14 ANI.
Desi unele persoane, lipsite de etica si profesionalism, indraznesc astazi sa-i copieze programele, Mihaela Serban, detine protejarea brand-urilor acestor programe.
Mihaela Serban a reusit sa realizeze peste 150 de programe culturale, care promoveaza Romania, inca din anul 2001, astazi implinindu-se 15 ani de munca, in slujba promovarii succesului si a valorilor autentice.

A predat la cele mai prestigioase colegii nationale din Bucuresti si inca mai pregateste, in calitate de profesor, elevii de liceu sa imbratiseze cariera de medic.
Pe parcursul anilor, a absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biochimie, Academia de Radio si Televiziune cu profesori renumiti din Tvr: Cristian Topescu, Sanda Taranu, apoi Institutul Diplomatic Roman, Facultatea de limbi si literaturi straine si a prezentat numeroase emisiuni cu interviuri la National Tv, N24, Curier tv. Este foarte pregatita si apreciata profesional, in mai multe domenii, dupa o serie de examene si grade profesionale in: biologie moleculara, anatomie, anatomie comparata, genetica, fiziologie, biochimie, microbiologie, enzimologie, citologie, histologie, ecologie, dar si teoria literaturii, limba romana contemporana, istoria literaturii romane, etnologie si folclor, literatura populara, diplomatie cluturala, diplomatie publica, jurnalism, scenariu de televiziune, prezentare si dictie, cursuri de marketing.
A scris scenarii de televiziune pentru diverse emisiuni, atat emisiuni de cariera, cat si emisiuni pentru copii, cateva dintre scenariile autentice, fiind cumparate de catre celebra televiziune MEDIASET, din Italia.
A adus in propriile programe, scrise, concepute, realizate si organizate de ea, peste 1500 de celebritati din toate domeniile, precum: Maia Morgenstern, Sergiu Nicoleascu, Elisabeta Lipa, Irina Loghin, Maria Ciobanu, Corina Chiriac, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Cristian Topescu, Radu Beligan, Ion Besoiu, Gheorghe Zamfir, Florin Piersic, Sebastian Papaiani, Marcel Iures, Andreea Marin, Elena Merisoreanu, Florina Kendrick, Stela Cepoi, Alexandra Nechita, Anastasia Soare, Alina Dumitru, Gheorghe Hagi, Ion Tiriac,Julia si Romeo Saleno, Catalina Ponor, Inna, Andra, Elisabeta Turcu, Cristina Turcu Preda, Irina Deleanu, Sebastian Papaiani, Maria Dragomiroiu, Maria Salaru, Margareta Paslaru, Ion Besoiu, Daniel Ganea, Ionela Van Rees Zota, Alfonso de Borbon, Ioan Carmazan, Mircea Albulescu, Cornel Constantiniu, Mirabela Dauer, Gheorghe Gheorghiu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Daniela Istrate, Doru Ilioi, medicul Alexandru Marmureanu, medicul Irinel Popepscu, medicul Mircea Beuran, medicul Florian Popa, Serban Bradisteanu, Ioanel Sinescu, Ileana Stana Ionescu, Adela Maculescu, Cezara Dafinescu, Carmen Stanescu, Maria Buza, Dan Puric, Dumitru Farcas, Gheorghe Turda, Doina Levintza, Iuliana Tudor, Iuliana Marciuc, Cristian Brancu, Oana Turcu, Simona Gherghe, Gabriela Firea,..etc.
Mihaela Serban a continuat aceasta munca, in calitate de voluntar si a investit, enorm, in organizarea acestor programe, din dragoste pentru Romania, iar succesul fiecarei editii, i-a dat putere, intotdeuna, sa depaseasca orice inconvenienta, aparuta din cauza unor invidii, generate pe parcursul anilor.

Pe curand, in luna decembrie, va veni in atentia publicului cu o noua editie a GALEI FEMEI DE SUCCES-ANIVERSARE-14 ANI!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Inima Transilvaniei va bate în ritmuri retro la Castelul Mikó – diMANSIONS

Published

on

 

Punct cu punct, fiecare detaliu de la diMANSIONS Hit Music Festival ajunge la locul său și astfel, cu emoții și entuziasm ne pregătim să dăm startul celei mai mari petreceri retro din inima Transilvaniei, din 14  – 16 iunie. 

Provocarea cea mai mare, cortul Kayam cu o capacitate de 10.000 de persoane a fost ridicat, punctele TOP UP by Banca Transilvania sunt instalate, voluntarii sunt instruiți, unii dintre cei mai mari artiști ai lumii se pregătesc să plece către România (printre care Thomas Anders – Modern Talking, Inner Circle, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Turbo B (ex SNAP!), Lou Bega), iar programul este definitivat.

Schimbări importante în program

Iar pentru ca toate lucrurile să meargă ca unse, este important să le aducem în vedere participanților care așteaptă cu nerăbdare seara de vineri, că au intervenit schimbări în program.

Din motive ce depășesc puterea de control a organizatorilor, ora de începere a concertului gentlemanului muzicii, Thomas Anders (Modern Talking), capul de afiș al festivalului, a fost reprogramat vineri pentru ora 20:45. Spectacolul său va fi urmat de cel al trupei de petrecere olandeze Hermes House Band, împreună cu faimosul interpret al piesei „Mambo No.5”, Lou Bega.

 

Transportul asigurat, programul autobuzelor la diMANSIONS finalizat

Iubitorii muzicii anilor 80-90 și 2000 care își doresc să ajungă la festival în oricare dintre cele 3 zile, însă nu au la îndemână un transport, se pot orienta către unul dintre autobuzele diMANSIONS care circulă pe rutele Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Brașov și Miercurea Ciuc (cu oprire în Băile Tușnad). Orarul acestora poate fi consultat aici, urmând ca orarul pentru ruta Miercurea Ciuc să fie adăugat până la sfârșitul zilei. Deși programul autobuzelor este stabilit în funcție de programul concertelor (ultimul terminându-se la ora 02:00), organizatorii informează publicul că aceste curse vor putea fi suplimentate dacă va fi nevoie.

Biletele se pot achiziționa și la fața locului în fiecare zi de festival

Fanii muzicii retro vor mai putea achiziționa bilete și abonamente online de pe iabilet.ro, bilete.ro sau myticket.ro până la sfârșitul acestei zile. De vineri, 14.06, acestea vor putea fi achiziționate exclusiv de pe site-ul festivalului, www.dimansions.ro sau de la locație. Tarifele biletelor și ale abonamentelor vor fi însă mai mari, astfel încât prețul la locație al unui abonament de 3 zile va fi 279 RON, cel al unui abonament VIP pe 3 zile 459 RON, un bilet de o zi va costa 139 RON, în timp ce varianta VIP a acestuia va costa 259 RON. Prețul final al acestor bilete va suporta o mică taxă în plus, percepută de vendorul Eventim.

Plata la diMANSIONS Hit Music Festival se va face exclusiv cu un card special de festival

Din ambiția de a aduce împreună elemente retro cu tehnologii de ultimă generație, organizatorii propun pentru prima ediție a festivalului de hituri diMANSIONS plata exclusiv cu un card special de festival, prin sistemul de plată oferit de Banca Transilvania. Cardul Festipay este un sistem confortabil și simplu, prin care se poate plăti atât pentru mâncare, cât și alte produse achiziționate în cadrul festivalului diMANSIONS.

Cardurile de festival vor putea fi solicitate și încărcate la intrarea în festival, la punctele „TOP UP by Banca Transilvania”. Acestea se emit gratuit și nu au taxe de comision bancar. Suma minimă pentru prima încărcare a cardului este de 30 RON, iar cea maximă este de 500 RON, încărcarea cardului fiind posibilă în orice moment în cadrul festivalului atât cu numerar, cât și cu cardul.

Participanții festivalului vor putea retrage sumele rămase pe card la orice stand „TOP UP by Banca Transilvania” din  festival, până cel târziu luni, 17 iunie, ora 12:00. De asemenea, de subliniat este că aceste carduri vor putea fi utilizate doar la diMANSIONS Hit Music Festival.

Primul festival de muzică din România care introduce comunicarea directă prin WhatsApp

Surprizele nu se opresc aici și vă spunem că un alt element inedit introdus de organizatorii primei ediții diMANSIONS este comunicarea directă cu participanții festivalului, prin intermediul aplicației WhatsApp.

Pentru a avea toate informațiile de ultimă oră la îndemână simplu și rapid, toți participanții sunt încurajați să se aboneze la sistemul de Whatsapp Newsletter urmând acești 2 pași simpli:

  1. Salvează numărul de telefon 0753 699 699 în agenda telefonului tău;
  2. Trimite către acest contact mesajul START pe WhatsApp.

Cei care aleg să se aboneze la acest sistem de informare rapidă trebuie să știe că se pot dezabona în orice moment, trimițând mesajul STOP, iar numărul de telefon va fi eliminat din baza de date diMANSIONS.

 

Activități pentru toate gusturile: Silent Disco

Pe lângă marile concerte de la scena principală Kayam, diMANSIONS va avea parte de o gamă largă de activități de care participanții se vor putea bucura pe toată durata festivalului.

Programul artistic din cadrul evenimentului include și câțiva DJ locali, precum Brny, Dome, Turbo G, Mate și mulți alții, care vor mixa și la scena Silent Disco – unde comunicarea se face prin dans. Aici fiecare participant va primi o pereche de căști pentru a-și selecta canalul de muzică preferat dintre cele puse la dispoziție de DJ.

 

Toate informațiile despre diMANSIONS Hit Music Festival sunt disponibile pe site-ul evenimentului, https://www.dimansions.ro, cât și pe pagina de Facebook a festivalului.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

PRO TV ți-a pregătit 5 invitații duble la Untold! Iata cum le poti castiga!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vrei mai mult decât vacanță? Dă-i cu vibe de festival și petrece în capitala mondială a magiei. PRO TV are pregătite 5 invitații duble la cel mai important show live al anului: Untold!

Vrei să-i vezi pe Robbie Williams, Armin Van Buuren, Martin Garrix, 3 are legend, Busta Rhymes, Stormzy, Tinie Tempah, Steve Aoki, Don Diablo, Nicky Romero și mulți, mulți alții? Atunci e simplu: intră pe protv.ro și câștigă una dintre cele 5 invitații duble la… 5 ani de Untold!

 

Te poți înscrie în pagina de concurs până pe 26 iunie. Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul cu datele tale și să-ți testezi creativitate cu un vers care să completeze următoarele: Multă lume, mulți artiști/ Dă-i cu party, să te miști! …. Te poți înscrie de câte ori vrei și vei afla dacă ai câștigat pe 28 iunie. Regulamentul complet este disponibil pe protv.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

TVR, Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Județean Brașov, parteneriat pentru organizarea Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2019

Published

on

 

 

  • Doina Gradea, PDG TVR: „Prima jumătate de veac a Festivalului a trecut ca o poveste. Odată cu deschiderea înscrierilor pentru ediția 2019, începem să scriem povestea următorilor 50 de ani”.

 

Miercuri, 12 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții Televiziunii Române și ai autorităților locale – Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Județean Brașov – au anunțat semnarea unui acord de parteneriat pentru organizarea ediției din acest an a Festivalului Internațional Cerbul de Aur.

La evenimentul organizat la sediul Primăriei Brașov au participat Doina Gradea, Președinte-Director General TVR, George Scripcaru, Primar al Municipiului Brașov, Adrian-Ioan Veștea, Președinte al Consiliului Județean Brașov și Smaranda Vornicu-Shalit, Directorul Festivalului.

 

Odată cu ediția aniversară din 2018, ne-am propus să readucem continuitate în organizarea Festivalului Cerbul de Aur și să îi păstrăm strălucirea. Iată că  ne ținem de cuvânt, iar acest lucru nu ar fi posibil fără sprijinul Primăriei și al Consiliului Județean. Doresc să le mulțumesc domnului Scripcaru și domnului Veștea pentru deschiderea și sprijinul reînnoit al autorităților locale în organizarea acestui eveniment”, a declarat Doina Gradea, Președinte-Director General TVR.

 

În cadrul conferinţei, au fost subliniate o serie de măsuri pe care organizatorii le vor lua pentru confortul rezidenţilor şi al turiştilor: „Vom face tot posibilul pentru ca festivalul să aducă bucurie în inimile brașovenilor și să nu afecteze activitatea antreprenorilor din Piața Sfatului. În acest sens, am stabilit primele măsuri – vom reduce, în măsura posibilului, perimetrul de desfășurare a evenimentului față de cel ocupat la ediția precedentă, iar spectacolele se vor încheia mai devreme”, a declarat Doina Gradea.

 

,,Mă bucur că reușim să organizăm și în acest an Festivalul Cerbul de Aur, pentru că este unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale Braşovului, care are acoperire televizată națională și internațională și este, cu siguranță, unul dintre evenimentele care promovează cel mai mult orașul nostru în străinătate, în foarte multe țări. Este un eveniment cu o tradiție de peste 50 de ani, un eveniment așteptat de brașoveni, dar și de turiști. Sunt convins că, dacă vom reuși să permanentizăm acest festival cu ajutorul partenerilor noștri de la TVR, în câțiva ani, el poate ajunge la nivelul oricărui festival internațional de muzică din Europa”, a declarat George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.

 

,,Vreau să felicit TVR pentru că organizează Festivalul Cerbul de Aur pentru al doilea an consecutiv. Este un eveniment care ține de identitatea noastră, a brașovenilor, și vă asigurăm de tot sprijinul nostru. Practic, festivalul conturează cea mai amplă campanie de promovare pentru județul Brașov, cea mai importantă destinație turistică din România, punând în valoare toate atracțiile din zonă”, a declarat Adrian-Ioan Veștea, Președintele Consiliului Județean Brașov.

 

,,Vă mulțumim pentru găzduire, trebuie să mărturisesc că ne bucurăm să aducem din nou Cebul de Aur în inima României, la Brașov. Vom profita de acest moment pentru a promova Brașovul și întreaga zonă din centrul țării în producțiile editoriale – ediții speciale, reportaje, postcard-uri și alte proiecte adiacente – pe care TVR le va realiza pe parcursul festivalului”, a declarat Smaranda Vornicu-Shalit, Directorul Festivalului.

 

Prin acest acord, cele trei instituții continuă parteneriatul tradițional care asigură organizarea festivalului în orașul de la poalele Tâmpei.

Ediţia 2019 a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, și va aduce numeroși artiști pe scena din Piața Sfatului. Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

 

  • TVR a dat startul înscrierilor pentru concursul de interpretare

Joi, 6 iunie, organizatorii au deschis înscrierile pentru Concursul internaţional de interpretare, iar primii concurenți s-au înregistrat deja pe site.

 

Artiştii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până în data de 6 iulie a.c., pe portalul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat şi Regulamentul Festivalului Concurs.  

Pentru ediția din acest an, echipa TVR a pregătit un format  format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

 

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

 

Foto: Andrei Paul/Primăria Municipiului Brașov

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending