Connect with us

BAZAR

Simona Halep și campioanele olimpice de la scrimă, nominalizate la Gala “Femei de Succes 2016”

Published

on

 

Gala “Femeile de succes ale anului 2016”, ediția originală, va aniversa 14 ani de la realizarea primei ediții în această lună. Realizată și produsă de Professional Celebrity, Clubul Celebrităților și Succesful Women Magazine, această gală a adus în atenția publicului, de-a lungul timpului, peste 800 de femei de succes din toate domeniile, care au primit premiu în acest format original, dovadă fiind munca depusă pe parcursul anilor.

În acest an, în cadrul nominalizărilor pentru 2016, se regăsesc 100 de nominalizări din partea juriului și presei, cuprinzând cele mai active femei de succes din România.

Iată nominalizările pentru 100 de femei de succes din toate domeniile:

Televiziune: Iuliana Tudor, Simona Gherghe, Corina Chiriac, Oana Turcu, Florentina Fântânaru, Gabriela Cristea, Iuliana Maciuc, Iulia Vântur,
Știri: Andreea Berecleanu, Andreea Esca, Ioana Maria Moldovan, Ionela Năstase, Melania Medelanu, Cristina Herea, Adriana Muraru, Oana Andoni, Monica Dascălu.
Caritate: Andreea Marin, Principesa Margareta, Mihaela Gioană, Margareta Pâslaru
Muzică: Inna, Andra, Loredana, Alexandra Stan, Delia, Antonia, Lora.
Actorie:Ileana Stana Ionescu, Stela Popescu, Maia Morgenstern, Adela Mărculescu, Rodica Popescu Bitănescu, Cezara Dafinescu, Maria Buză.
Actrițe în ascensiune: Daniela Nane, Anca Țurcasiu, Monica Davidescu, Ana Ularu, Ana Maria Moldovan, Medeea Marinescu, Alexandra Dinu, Monica Dean, Crina Lință
Administrație: Gabriela Firea, Elisabeta Lipă, Irina Deleanu, Ionela Balas,
Sport: Simona Halep, Ana Luiza Filiorianu și campioanela la spadă Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop şi Loredana Dinu, care au reuşit să bată pentru a doua oară în istorie China (campioană mondială, în 2015 şi olimpică, în 2012) şi au cucerit aurul olimpic la Rio, scor 44-38.
Generația de aur în muzica ușoară: Stela Enache, Mirabela Dauer, Angela Similea, Margareta Pâslaru.
Folclor: Irina Loghin, Elena Merișoreanu, Mioara Velicu, Maria Cârneci, Cristina Turcu Preda, Elisabeta Turcu, Maria Ciobanu, Angela Buciu, Veta Biris, Laura Lavric, Ștefania Rareș, Maria Dragomiroiu, Steliana Sima, Adriana Antoni, Sava Negrean Brudascu
Afaceri: Camelia Sucu, Mihaela Borcea, Cristina Batlan, Anasatsia Soare, Theodora Popa, Anca Vlad
Învățământ, cultura: Mioara Roman
Medicină: Monica Pop, Ileana Marinescu, Oana Spânu, Liana Gheorghe, Doina Dimulescu, Cristina Enescu

Membrii juriului compus din 20 de personalități și 25 de jurnalisti au nominalizat peste 100 de femei de succes din toate doeniile, pentru anul 2016.
Mihaela Serban este scriitoarea şi iniţiatoarea Galei Femei de Succes, fiind profesor, moderator, realizator şi scenarist de televiziune. Ea a conceput şi a realizat formatele tv pentru cele mai frumoase programe dedicate carierei, gale de succes cu personalitati: GALA FEMEI DE SUCCES, GALA CELEBRITĂŢILE ANULUI, emisiunea FEMEI DE SUCCES si emisiunea CALEA SPRE REUŞITĂ, care a cuprins peste 100 de interviuri cu personalităţi din toate domeniile. Preşedinte de juriu este frumoasa actriţă de la Hollywood, Florina Kendrick şi vicepreşedinti: Cristian Topescu şi actorul Daniel Ganea de la Hollywwod.

Mihaela Şerban a reuşit să aducă în atenţia publicului, în cadrul galelor sale, peste 1500 de personalităţi din toate domeniile, reprezentând un exemplu de reuşită în acest sens, fiind reprezentativă profesional, perseverentă şi constantă, în realizarea celor mai bune programe de top, ce subliniază cariera oamenilor de succes din ţară noastră, dar şi a românilor de succes, de peste hotare.
Fiind înzestrată cu talentul de a scrie scenarii de televiziune şi de a reuni valorile naţionale, într-un cadru foarte elegant, ea a conceput, a iniţiat, a moderat, a realizat şi a organizat cele mai bune programe de top, care definesc succesul şi tot ce are ţara noastră mai frumos în: cinematografie, muzică, televiziune, sport, sănătate, învăţământ, diplomaţie, cultură, jurnalism sau turism.
Pasiunea şi dragostea pentru ţară a motivat-o să fie constantă în realizarea celor mai grele emisiuni de top, dedicate frumuseţii Romaniei.
Marea majoritatea a programelor naionale, pe care le-a conceput si le-a scris, au fost difuzate, integral, pe mai multe televiziuni nationale, iar presa a sustinut-o, la fiecare editie, realizata in tara si in strainatate.
A realizat 5 editii ale galelor in Europa si America, unde a reunit peste 1000 dintre cei mai valorosi romani, stabiliti peste hotare, o mare parte fiind premiati, pentru succesul pe care l-au inregistrat in cariera internationala.
Astazi o regasim la fel de muncitoare si de ambitioasa in acest domeniu, care imbina cultura, valoarea celor mai mari romani si munca de televiziune, deoarece este pregatita pentru a realiza GALA FEMEI DE SUCCES- AUTENTICA, ANIVERSAREA A 14 ANI.
Desi unele persoane, lipsite de etica si profesionalism, indraznesc astazi sa-i copieze programele, Mihaela Serban, detine protejarea brand-urilor acestor programe.
Mihaela Serban a reusit sa realizeze peste 150 de programe culturale, care promoveaza Romania, inca din anul 2001, astazi implinindu-se 15 ani de munca, in slujba promovarii succesului si a valorilor autentice.

A predat la cele mai prestigioase colegii nationale din Bucuresti si inca mai pregateste, in calitate de profesor, elevii de liceu sa imbratiseze cariera de medic.
Pe parcursul anilor, a absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biochimie, Academia de Radio si Televiziune cu profesori renumiti din Tvr: Cristian Topescu, Sanda Taranu, apoi Institutul Diplomatic Roman, Facultatea de limbi si literaturi straine si a prezentat numeroase emisiuni cu interviuri la National Tv, N24, Curier tv. Este foarte pregatita si apreciata profesional, in mai multe domenii, dupa o serie de examene si grade profesionale in: biologie moleculara, anatomie, anatomie comparata, genetica, fiziologie, biochimie, microbiologie, enzimologie, citologie, histologie, ecologie, dar si teoria literaturii, limba romana contemporana, istoria literaturii romane, etnologie si folclor, literatura populara, diplomatie cluturala, diplomatie publica, jurnalism, scenariu de televiziune, prezentare si dictie, cursuri de marketing.
A scris scenarii de televiziune pentru diverse emisiuni, atat emisiuni de cariera, cat si emisiuni pentru copii, cateva dintre scenariile autentice, fiind cumparate de catre celebra televiziune MEDIASET, din Italia.
A adus in propriile programe, scrise, concepute, realizate si organizate de ea, peste 1500 de celebritati din toate domeniile, precum: Maia Morgenstern, Sergiu Nicoleascu, Elisabeta Lipa, Irina Loghin, Maria Ciobanu, Corina Chiriac, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Cristian Topescu, Radu Beligan, Ion Besoiu, Gheorghe Zamfir, Florin Piersic, Sebastian Papaiani, Marcel Iures, Andreea Marin, Elena Merisoreanu, Florina Kendrick, Stela Cepoi, Alexandra Nechita, Anastasia Soare, Alina Dumitru, Gheorghe Hagi, Ion Tiriac,Julia si Romeo Saleno, Catalina Ponor, Inna, Andra, Elisabeta Turcu, Cristina Turcu Preda, Irina Deleanu, Sebastian Papaiani, Maria Dragomiroiu, Maria Salaru, Margareta Paslaru, Ion Besoiu, Daniel Ganea, Ionela Van Rees Zota, Alfonso de Borbon, Ioan Carmazan, Mircea Albulescu, Cornel Constantiniu, Mirabela Dauer, Gheorghe Gheorghiu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Daniela Istrate, Doru Ilioi, medicul Alexandru Marmureanu, medicul Irinel Popepscu, medicul Mircea Beuran, medicul Florian Popa, Serban Bradisteanu, Ioanel Sinescu, Ileana Stana Ionescu, Adela Maculescu, Cezara Dafinescu, Carmen Stanescu, Maria Buza, Dan Puric, Dumitru Farcas, Gheorghe Turda, Doina Levintza, Iuliana Tudor, Iuliana Marciuc, Cristian Brancu, Oana Turcu, Simona Gherghe, Gabriela Firea,..etc.
Mihaela Serban a continuat aceasta munca, in calitate de voluntar si a investit, enorm, in organizarea acestor programe, din dragoste pentru Romania, iar succesul fiecarei editii, i-a dat putere, intotdeuna, sa depaseasca orice inconvenienta, aparuta din cauza unor invidii, generate pe parcursul anilor.

Pe curand, in luna decembrie, va veni in atentia publicului cu o noua editie a GALEI FEMEI DE SUCCES-ANIVERSARE-14 ANI!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Muzica

Andra si What’s Up au lansat piesa „Tine-te Bine”

Published

on

 

Acum fix 7 ani avea sa se lanseze „K la Meteo”, atat piesa Andrei, cat si a lui What’s Up. Fix 7 ani mai tarziu vine continuarea ei. Este vorba despre cea mai recenta piesa a celor doi indragiti artisti, „Tine-te bine” pe care au lansat-o astazi.

Piesa „Tine-te bine” este compusa de Andra, What’s Up, Serban Cazan si Florin Boka, iar videoclipul este regizat de cunoscutul Alex Ceausu. Videoclipul intruchipeaza doua personaje aflate intr-o relatie de iubire, care, oricat de greu le-ar fi, raman impreuna si trec toate obstacolele, spune infomusic.ro.

Melodia “K la Meteo” a fost una dintre cele mai de succes piese ale anului 2012 si 2013, fiind desemnata una dintre cea mai difuzata melodie din 2013, iar videoclipul a fost declarat cel mai bun video, in cadrul unei festiviati muzicale ale momentului.

In momentul de fata, in doar 6 ore de la lansare, „Tine-te bine” a reusit sa stranga peste 140.000 de vizionari pe platforma YouTube. De asemenea, daca nu ai reusit sa asculti melodia, o poti face mai jos doar cu un singur click mai jos.

Voteaza-ti preferatii accesand „START VOT – PREMIILE RADAR DE MEDIA 2019”.

Foto si Video: Facebook.com/ YouTube.com

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

AB Dental – European Symposium România, București, 19-22 septembrie 2019

Published

on

 

AB Dental Israel în parteneriat cu AB Dental România, organizează prima ediție a Congresului Medical Internațional: “Rehabilitation Synergies for Optimal Esthetics Results in Digital Dentistry”, ce se va desfășura în București, la Ramada Plaza Bucharest Hotel, în perioada 19-22 septembrie 2019.

 

În cadrul simpozionului de mare amploare și importanță națională și internațională, și-au anunțat participarea experți din 19 țări străine, din trei continente, și lectori din șapte țări.

Pe parcursul celor trei zile, România va fi reprezentată de către o echipă de medici prestigioși, coordonați cu profesionalism, de către Dr. Lorelei NASSAR, fondator AB Dental România, respectiv al Clinicii de Implantologie Dr. Lorelei NASSAR.

 

Lectori:

Prof. Norina Forna – Romania

Prof. Alexandru Petre – Romania

Dr. Ajay  Sharma – India

Dr. Cleopatra Nacopoulos – Grecia

Dr. Avi Toeg – Israel

Dr. Henriette Lerner – Germania

Dr. Pedro Nunes – Portugalia

Dr. Maciej Miczek – Polonia

Dr. Lorelei Nassar – Romania

Dr. Aleksandra Nitecka-Buchta – Polonia

Dr. Nick Trevlopoulos – Australia

Dr. Firdaus Hanapiah – Malaezia

La simpozion vor participa oficiali ai Statului Român, reprezentanți ai Corpului Diplomatic, persoane publice, reprezentanți mass-media români și străini.

 

AB Dental Ltd e o corporatie producatoare de implanturi si tehnologie de inalta precizie cu sediul central in Israel si reprezentante in mai toate tarile lumii/ vezi  https://www.ab-dent.com/ab-dental-international/ . Fondata in 2004 si cu o crestere sanatoasa , compania organizeaza de ani de zile evenimente cu larga participare internationala, aducand un aport important de prestigiu si stiinta comunitatii stomatologice internationale.

 

Din 2006 AB Dental Romania /https://www.abdental.ro/ e unul dintre partenerii de incredere ai acestei comunitati – asa se explica faptul ca in acest an, marele Congres European se desfasoara in Bucuresti , alegere ce ne face sa fim mandri de aportul pe care l-am adus in popularizarea numelui Romaniei peste tot in lume.

 

 1. Teme abordate
 • Implanturile AB Dental personalizate;
 • Managementul diferitelor situatii clinice in implantologie;
 • AO4 si AO6 – o noua abordare functionala;
 • Digitalizarea medicinei dentare;
 • Este bruxismul un factor de risc pentru implantul dentar?;
 • Reabilitare 3D, proces si estetica;
 • Planificarea implanturilor;
 • Implantologia de astazi. Fapte si mituri. Este necesara / utila filozofia in procedurile medicale?;
 • Utilizarea derivatelor din sange in chirurgia orala;
 • Implant dentar vs. transplant de dinti in adolescenta;
 • Efectuarea unei operatii de succes;
 • Sesiune de hands-on – „All at once” și alte restaurări ghidate de implant.

 

 1. Cui i se adreseaza congresul?

Tuturor medicilor dentisti din romania si din strainatate, mai cu seama celor ce practica chirurgia dentara .

 

 1. De ce in Romania?

AB Dental Romania este unul dintre cei mai activi si de succes distribuitori ai sistemului de implanturi AB Dental, ale acestei corporatii. Vrem sa rasplatim colaboratorii nostri cu un congres international, aducandu-le 12 conferentiari de prestigiu.

 

 1. Ce aduce nou?

„UNIQUELY U” – Sistem de implanturi personalizate 3D, un implant custom-made destinat pacientilor ce nu ar putea sa beneficieze altfel de tratament cu implanturi dentare . Acest implant se confectioneaza pe baza unui CT – o tomografie de maxilar, ce se incarca intr-un sistem digital catre head-quarter-ul din Israel , unde se va confectiona specific, pentru osul maxilar al pacientului din Romania.

 

 1. Care sunt invitatii care aduc plus valoare si pentru care invitatii sa isi doreasca musai sa nu rateze acest eveniment?

Toti invitatii au un prestigiu international si nici unul dintre eu nu merita ratat. Avem de exemplu pentru prima data in Romania lectori din Malaezia si India !

 

 1. Ce presupune Stomatologia Digitala?

Stomatologia digitala inglobeaza o serie de tehnologii de ultima generatie oferind avantaje semnificative fata de medicina dentara conventionala. Digitalul ofera un tratament eficient, mai precis si predictibil. Prin digitalizare datele pacientilor ajung nu numai, dupa ce sunt scanate intraoral, la laboratorul dentar aflat poate in celalalt colt al orasului, in alta tara sau pe alt continent, dar putem construi o solutie virtuala a problemei dentare de care sufera, astfel incat el sa poata vedea dinainte  de a incepe orice demers terapeutic, cum vor arata dintii lui in etapa de final.

 

 1. Estetica a devenit in ultimii ani un trend apreciabil – oamenii constientizeaza importanta sociala a unui zambet armonios si isi doresc sa arate in forma, sanatosi si apti sa se ocupe de orice ar putea dori un potential interlocutor.

Asa se face ca s-au dezvoltat si sunt din ce in ce mai cerute tehnologii pentru fatete dentare, tehnologii de albire, medicina dentara cu alser, materiale inalt estetice ca si zirconiul si multe altele . Desigur implanologia se inscrie in aceasta tendinta , iar sistemul AB Dental, dispunand de o tehnologie de inalta precizie, ofera o multitudine de solutii estetice pentru orice solicitare de la medicii parteneri .

 

 1. Pana in acest moment sunt anuntati 147 de participanti, dintre care aproape 60 medici parteneri AB Dental Romania, iar restul din 19 tari de pe 3 continente.

 

 1. AB Dental Romania are sediul central in Bucuresti si reprezentanti in toatra tara. Participa la cursuri de implantologie ca si sponsor si organizator, impreuna cu lectori din tara, dar si organizeaza numeroase cursuri si cate un congres pe an pe teme de chirurgie dentara. Obiectivele companiei constau in a oferi in continuare produse de inalt nivel tehnologic, si o educatie stiintifica pe masura prin parteneriate cu foruri de prestigiu internationale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BAZAR

Emotie si iubire neconditionata: Andreea Balan lanseaza „Inger Pazitor”

Published

on

 

Odata cu cel mai important eveniment din viata sa, „Nunta si Botez in Paradis”, Andreea Balan lanseaza „Inger Pazitor”, un juramant muzical dedicat iubirii neconditionate. Melodia ce spune chiar povestea de dragoste a Andreei si a lui George este insotita de un videoclip romatic ce surprinde primele imagini emotionante impreuna ca sot si sotie. De la single-uri precum “Aparente”, “Evadez”, “Uita-ma” si “Rece”, care vorbesc despre experientele mai putin placute ale vietii, la melodii pline de optimism ca “Asa de frumos” si “Paradis”, “Inger Pazitor” este o piesa despre fericire si puterea de a fi, mereu, la bine si la greu alaturi de persoana iubita.

„«Inger Pazitor» este una dintre cele mai frumoase piese pe care le-am cantat vreodata si spune in intregime povestea noastra. Mi-am dorit ca videoclipul sa ne aiba ca protagonisti, intr-unul dintre momentele speciale pe care le-am trait impreuna. In clipa in care am imbracat rochia de mireasa, m-am simtita coplesita de o mie de emotii si m-am teleportat in secunda in care eram mica si imi imaginam ca va fi ca intr-un basm”, marturiseste Andreea Balan.

 

Cunoscuta pentru show-urile sale inedite precum „Lectia de dans”, „Bunny Show” si „Fantezia Show”, Andreea Balan a lansat in urma cu patru luni, odata cu aparitia single-ului „Paradis”, si show-ul „Paradis” – un concept inedit, magic, plin de culoare, emotii si iubire. Alaturi de band-ul sau, dansatoare si Petrisor, spectacolul sustinut de Andreea Balan transpune publicul intr-o lume plina de visare, cu majorete colorate, ingeri, iepurasi sexy si balerine gratioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care “Uita-ma”, single care a adunat aproape 50.000.000 de vizualizari pe YouTube.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: