Connect with us

Emisiuni

Simona Nae a câştigat premiul ediţei cu rolul Mariei Tãnase! Te cunosc de undeva! conduce din nou clasamentul de audienţă

Avatar

Published

on

Noi transformări spectaculoase au cucerit ieri publicul la Te cunosc de undeva!, transforming show-ul de la Antena 1 conducând şi sâmbăta aceasta clasamentul de audienţă la nivelul tuturor categoriilor importante de public. Cea mai spectaculoasă transformare, apreciată atât de cei patru juraţi cât şi de concurenţi a fost Maria Tãnase, rol care i-a adus Simonei Nae şi premiul ediţiei. Brunetã şi cu o coafurã întocmai ca a marii artiste, Simona i-a uimit pe toţi şi cu o interpretare vocală de senzaţie.

„Cu siguranţã este cel mai frumos personaj pe care l-ai interpretat în acest sezon! Am ascultat o voce de piept foarte bine dozatã, cu multã cãldurã! Nu pot decât sã te felicit din toatã inima!” i-a spus Ozana, iar când aceste cuvinte vin din partea unui profesor de canto, nu pot decât sã te bucure. Andrei Aradits nu a putut sã nu remarce schimbarea totalã de atitudine a Simonei: „Este prima oarã când te vãd strãlucind! Ne-ai transmis o bucurie incredibilã!”

Cei de acasă au savurat şi ei fiecare minut din interpretările talentaţilor concurenţi, alegând şi de această dată Antena 1. Astfel, la nivelul targetului comercial al staţiei, 18-49 urban, Te cunosc de undeva! s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor lor cu 7% rating şi 19.1% share. Locul secund a fost ocupat de Pro TV, care a înregistrat în slotul 20:28-24:00, un rating de 6.5 şi 17.7 procente cotă de piaţă. Şi la nivelul targetului all urban, prima poziţie în clasament i-a revenit tot Antenei 1, cu un rating mediu de 8.7% şi 20.8% cotã de piatã, în vreme ce Pro Tv, aflat pe poziţia secundã înregistra doar 5.4% rating şi 13% cotã de piaţã.  În minutul de aur, 22:29, aproape 2 000 000 de telespectatori la nivel naţional urmăreau Te cunosc de undeva!, aproape dublu faţã de cei care în acelaşi interval urmãreau programul oferit de principalul competitor, Pro Tv.

18-49 Urban

Channels

Rtg%

Shr%

Rtg(000)

TE CUNOSC DE UNDEVA!, 20:28-24:00

Antena 1

7

19.1

386

Pro TV

6.5

17.7

357

National TV

2.3

6.3

127

Kanal D

2

5.5

111

TVR 1

1.2

3.2

65

 

 

Sâmbăta viitoare, de la 20.30, noi transformări incredibile îi aşteaptă pe telespectatori la Te cunosc de undeva!, concurenţii dând viaţă şi de această dată unui spectacol savuros. Pe scena transforming show-ului vor strãluci: Rona – Nelu Vlad, Pepe – Joe Cocker, Jo – Pink, Sonny Flame – Mioara Velicu, Anda – Alexandra Stan, Andrei – Angela Similea, Simona –Jessica Simpson şi Şerban – Connect R. 

Comentarii

Emisiuni

Despre situaţia gărilor litoralului românesc, duminică la „Asta-i România!”

Avatar

Published

on

            Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, o nouă ediţie Asta-i România !” intră în casele românilor. În plin sezon estival, echipa emisiunii ne prezintă situaţia dezastruoasă din  gările litoralului românesc. Imagini surprinse în vagoanele care duc la mare, cu peroane prin care am putea ajunge, ne sperie, iar acestea reprezintă din păcate, o realitate.

 

Vagoanele arată exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat.  „Nostalgicii” pot fi fericiţi că au parte de o călătorie cu acelaşi tren cu care au mers în copilărie. Mai grav este că, deşi există risc de îmbolnăvire, iar virusul care a blocat o lume întreagă încă îşi face simţită prezenţa, călătorii nici nu se pot spăla pe mâini, pentru că nimic nu funcţionează.

Vara îşi intră în drepturi, iar gările de pe litoral îşi aşteaptă călătorii români şi străini. Gara din Constanţa, poarta de intrare în cel mai vizitat oraş în sezonul estival, trebuia să fie demult renovată, măturată măcar, şi pusă pe o hartă turistică europeană. Gara e un şantier, iar turiştii care vin la mare, fac un adevărat test de echilibristică pentru a coborî din vagoane, printre materialele de construcţii, ori ca să ajungă la peron.

 

Unul dintre exemple este Tuzla, loc care „ascunde” una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice, cu nisip fin şi apă verde turcoaz, cum nu mai găseşti pe litoralul românesc. Locul este un adevărat paradis căutat de turişti de pretutindeni. Din păcate, cine soseşte cu trenul în Gara Tuzla, are parte de o imagine şocantă. Gările Eforie şi Costineşti au peroane care arată ca după război, iar aceste imagini îi poartă pe vizitatori mai degrabă înapoi în timp.

Murdăria din gări şi vagoane, lipsa condiţiilor de călătorie şi biletele scumpe, raportat la aceste condiţii de drum sunt motivele pentru care românii merg tot mai rar cu trenul. Urmăriţi duminică, de la ora 14:30, un material inedit la Asta-i România !”, emisiune prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

George Mihai, gazda „ROventura”, uluit de frumuseţile unui sat din România

Avatar

Published

on

            Sâmbătă de la ora 15:00, la Kanal D urmăriţi o nouă ediţie ROventura”. George Mihai, gazda emisiunii, a fost impresionat de unul dintre locurile mai puţin ştiute din ţara noastră, o destinaţie ideală de vacanţă.

 

Cu toate că a străbătut ţara în lung şi-n lat şi se poate mândri că a văzut locuri pe care mulţi dintre noi nu am reuşit încă să le vedem, călătorul nostru a ajuns la o destinaţie care l-a cucerit iremediabil. După 10 zile petrecute în Delta Dunării, în zona Clisurii, aproape de intrarea în ţară a „Amazonului Europei”, George Mihai are o perspectivă completă asupra turismului din jurul acestui curs de apă absolut fabulos.

„Cu adevărat uluit am fost, odată ce am ajuns la Berzasca, în Caraș-Severin. Nu prea bătusem zona asta, vă mărturisesc. Deşi albia Dunării nu e la fel de spectaculoasă ca în zona Eselnisa – Dubova, din Mehedinţi, aveam să descoperim că oamenii locului fac eforturi să ţină pasul şi au investit enorm în dezvoltarea turismului. Am petrecut noaptea în singurul complex hotelier lacustru din România. Să pescuieşti de pe terasa bungalow-ului tău privat, să deschizi fereastra şi să priveşti direct în altă ţară vecinii sârbi, acestea nu sunt lucruri pe care le poţi trăi oriunde. Am trăit o experienţă cu adevărat fabuloasă!” mărturiseşte  George Mihai despre călătoria sa.

„Tot la Berzasca m-am bucurat şi de, probabil, una din cele mai frumoase piscine infinite din România. O experienţă de neuitat care mi-a marcat întreaga călătorie din Clisura Dunării şi pe care abia aştept să v-o dezvălui, sâmbăta aceasta, la „ROventura!”, a mai adăugat prezentatorul emisiunii.

 

Aşadar, nu rataţi mâine, de la ora 15:00, o nouă ediţie „ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Au început preselecţiile pentru show-ul iUmor. Se caută numere de comedie care să doboare noi recorduri

Avatar

Published

on

            iUmor a început preselecțiile pentru sezonul cu numărul nouă, la Antena 1, iar înscrierile se pot face deja pe http://casting.a1.ro/iumor/.

 

De-a lungul celor opt sezoane de până acum, umoriști de peste tot i-au făcut pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac să râdă, i-au uimit sau i-au șocat cu numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, iar cei care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro. Indiferent dacă au sau nu experiență pe scenă, oricine crede că le poate demonstra juraților că nu le-au văzut încă pe toate, se poate înscrie la castingul pentru următorul sezon.

 

iUmor este singura emisiune TV din România cu aproape două milioane de abonați pe canalul de YouTube care „savurează” din plin clipurile concurenților și invitaților, ce au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube iUmor a acumulat peste 1,3 miliarde de vizionări, iar în continuare, cel mai apreciat număr de până acum rămâne cel al lui Ionuț Rusu, din sezonul cu numărul 2, cu peste 14 milioane de vizualizări.

 

Cei opt câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul 1), Maria Popovici (sezonul 2), Doina Teodoru (sezonul 3), Ana Maria Calița (sezonul 4), Andrei Cojocaru (sezonul 5), Irena Boclincă (sezonul 6), Mukinka (sezonul 7) și Edi Văcariu (sezonul 8).

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0