Simona Nae a lansat "Zbor", o piesă care a fost dragoste la prima vedere/ ascultare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ENTERTAINMENT

Simona Nae a lansat „Zbor”, o piesă care a fost dragoste la prima vedere/ ascultare

Published

on

Dublă sărbătoare pentru Simona Nae care după ce și a sărbătorit fiul care a împlinit un anișor, zilele acestea solista împreună cu Sprint Music au lansat videoclipul piesei „Zbor”, despre care ne a oferit mai multe amănunte.

Echipa cu care a lucrat până acum Simona Nae s-a reunit și a scos o nouă piesă la care s-a filmat și un videoclip plin de mister. Noua piesă se numește „Zbor” și videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan. 

„Piesa a fost dragoste la prima vedere, am ascultat o în studioul lui Ralflo, am zis că e clar pentru mine, pe care cu siguranță vreau să o cant și mi a plăcut efectiv. Piesa nu era destinată mie dar imediat ce am ascultat o am simțit că îmi este predestinată. O melodie de dragoste, frumoasă, despre un cuplu fericit care se regăsește într un stil romantic, ce este dedicată tuturor îndrăgostiților, o piesă diafană ce se potrivește și mirilor la nunți, să danseze pe ea pentru că te duce cu gândul la dragostea eternă, frumoasă, romantică și plină de sens. Se potrivește clar pentru cei ce simt cu adevărat dragostea și care cred în iubirea care dăinuie”, spune Simona Nae care a mai lucrat cu Aura Gheorghe la muzică și text.

Și tot solista a oferit câteva detalii despre videoclip.

„Despre videoclip pot spune că am ales să fie ceva într-un cadru foarte senzual. Pianul apare în videoclip și deși l-am studiat în liceu, nu am abordat această temă în videoclipurile mele de până acum. În acest videoclip am ales să cant la pian și să arăt oamenilor că știu să o fac la acest minunat instrument. Plus că piesa s-a potrivit cu această încadratură a mea la pian. Pot să spun că am ales un look retro, să mi vopsesc vârfurile cu o nuanță de foc, portocaliu spre roșu și să aleg ceva mai altfel. am avut un look elegant într o rochie lungă neagră cu cristale svarovski, cu care m am dus în zona retro, plină de mister. Plus doi dansatori care să se încadreze în videoclip. Regizorul videoclipului Claudiu Stan a venit cu ideile pentru a da o notă de mister cu mine înt-o ramă de tablou”, a încheiat solista care la sfârșit de săptămână și a sărbătorit fiul.

 „Băiețelul nostru a împlinit un an și am vrut să petrecem într un cadru intim, cu oameni dragi. Ne am dorit baloane colorate, am avut un candy bar pentru copilașii care au venit cu prietenii noștri. O aniversare plină de culoare și veselie pentru micuțul nostru care este sănătos și fericit, de care ne bucurăm că e sănătos și fericit. I am făcut un tortuleț cu Mickey Mouse pentru că majoritatea hăinuțelor primite erau cu el”, a mai spus Simona Nae.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending