Simona Patruleasa paraseste Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Simona Patruleasa paraseste Antena 1

Published

on

Simona Pătruleasa nu va mai apărea din această seară la pupitrul ştirilor sportive ale Antenei 1. Temporar, va fi înlocuită de Crina Abrudan.

Simona Pătruleasa spune că şi-a dat demisia azi, din motive pe care nu doreşte să le facă publice. Nemulţumirile ei existau de mai multă vreme. “Pot să confirm plecarea mea de la Antena 1. Eu mi-am dat demisia!

Nu mi s-a cerut demisia, aşa cum am auzit că se vehiculează. Există nişte motive pentru care am ales să plec, pe care nu vreau să le spun, e totuşi postul la care am lucrat patru ani de zile. Nu pot să spun dacă sunt în discuţii cu cineva. În nici un caz nu mi-am dat demisia ca să plec în altă parte.

Nemulţumirile mele existau de mai multă vreme”, ne-a declarat Pătruleasa.
Surse din Antena 1 susţin însă că Simonei Pătruleasa i s-a cerut demisia în cursul zilei de azi, luni, 6 aprilie. Conducerea postului ar fi aflat că Pătruleasa, nemulţumită de măsura de reducere a salariilor angajaţilor trustului Intact cu 20%, ar fi sunat la PRO TV să se plângă şi să se intereseze de un eventual loc de muncă. Acest fapt nu ar fi putut trece nesancţionat drastic.


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending