Connect with us

ALL MEDIA

Simona Sensual se va plimba cu rolele pe podiumul de modă

Published

on

Unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz vor să demonstreze cum se poate defila … pe role, într-o prezentare de modă neobişnuită, dedicată copilăriei şi sportului în aer liber.

Pentru prima dată în România, fetele renunţă pentru o noapte la tocuri pentru a continua plimbarea din parc direct pe podiumul din club Princess, vineri, 4 februarie, după ora 24.

Simona Sensual urcă pe scenă pentru ,,a se da” cu rolele alături de Natalia Mateuţ, Andreea Popescu, Alexandra Enăchescu,  Andreea Necula, Raluca Ogică, Livia Tăvăluc, Izabela Pătrăşcoiu, iubita lui Florin Moldoveanu, Laura Humă, Mihaela Dinu şi Georgiana Potârniche.

Fetele vor să inspire poftă de joacă şi de distracţie, abordând un look copilăresc, dar sexy, alcătuit din pantaloni scurţi, cămăşi scurte până la bust, completate cu codiţe cu pampoane, accesorii sau jucării.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending