ATAC DE PANICA | Simona Traşcă, dusă la spital, după ce i s-a făcut rău la o prezentare de modă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

ATAC DE PANICA | Simona Traşcă, dusă la spital, după ce i s-a făcut rău la o prezentare de modă!

Published

on

Simona Traşcă a trecut prin momente delicate, vineri seara, în Viena Club din Timisoara, în timpul prezentării noii colecţii a designerului de bijuterii Adrian Haiduc.

Modelul a fost invitată specială şi a defilat în lenjerie intimă sexy de la Mulier, dar şi într-o rochie elegantă, accesorizată cu bijuteriile colecţiei Musette.

La cea de-a doua intrare pe podium, vedeta a clacat şi fost dusă în grabă în culise, unde le-a mărtusit celor din jur că se simte foarte rău şi că îi este foarte cald.

Prezentarea a fost întreruptă, iar un echipaj al ambulanţei a fost chemat pentru a-i acorda primul ajutor. După ce a fost pusă pe perfuzii, Simona a fost transportată la spital pentru un set de investigaţii. Vedeta a reuşit să plece de la Spitalul Judeţean după o oră, însă numai după ce a fost stabilizată şi i s-a administrat un tratament. Se pare că starea Simonei a fost provocată de un atac de panică şi claustrofobie, potrivit diagnosticului pus de către medici.

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a lansat în Viena Club colecţia “Musette”, o linie de bijuterii şi lenjerie intimă pentru pisici, accesorii create special de Haiduc şi Anda Posh, pentru feline. “Musette” este o poveste de dragoste necondiţionată între un bărbat şi pisica lui ce i-a fost alături timp de 12 ani… L-a văzut crescând, plângând, a fost alături de el la prima dragoste, i-a urat “casă de piatră” şi a murit în clipa în care el a avut primul copil.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending