Connect with us

ALL MEDIA

Simona Trasca (Pamela de Romania): “Niciun barbat nu m-a facut sa ma simt atit de uda precum Sara de la ProFM” (galerie foto)

Razvan Badea - Redactor

Published

on

Dupa ce Sara de la Alarma ProFM i-a turnat o galeata cu apa pe cap, Simona Trasca a declarat:

“Niciun barbat nu m-a facut sa ma simt atit de uda”

Gasca ProFM s-a adunat sambata dupa amiaza in Herastrau, la marea bataie cu apa si a militat pentru “Legalize Joy” cu trup, suflet si 100 de pusti cu apa. In scurt timp, acestea au devenit insuficiente pentru cantitatea aruncata de participanti si George Vintila, CRBL, Madalina Vintila, Greeg, Marius Onuc, Florin Goldic si Bogdan Nicolai au trecut direct la bidoane de 5 litri si galeti.

Ei nu au ratat nici macar un om din cei peste 500 adunati in parc la distractie, printre care s-au numarat si sportivii Marius Novac, Ionut Atodiresei si Virgil Stanescu, dar nici pe Pamela de Romania – Simona Trasca si pe prietena ei, Cristina Roman(sosia Adelinei Pestritu), care au devenit tintele perfecte.

Vezi mai multe foto aici pe FLASH

Simona a fost facuta ciuciulete la nici 5 minute de cind a ajuns la locul faptei, iar “vinovatul” a fost Claudiu Sara, DJ-ul de la “Alarma ProFM”. Claudiu a surprins-o pe Pamela de Romania cu o mare galeata de apa pe care i-a turnat-o pe cap, cind aceasta era cu spatele. Dupa ce si-a revenit din soc, ea a declarat rizind ca “niciun barbat nu m-a facut sa ma simt atit de uda”.

Imediat dupa, CRBL a adunat un grup ad hoc si cu totii au sarit pe cele 2 “victime” cu noi rezerve de apa.  “Astazi nu am avut bani de piscina si ne-am decis sa ne racorim la cea mai mare bataie cu apa din Romania. Am admirat multe fete frumoase, a fost o distractie cum nu va puteti imagina si dupa mai bine de o ora de risete si alergatura am concluzionat: asta da Legalize Joy la ProFM”, a declarat Claudiu Sara.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending