Simona Traşcă şi Cristina Roman sunt ”ISPITELE VERII”, pe teresa Sun Sensations Beach Club - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Simona Traşcă şi Cristina Roman sunt ”ISPITELE VERII”, pe teresa Sun Sensations Beach Club

Published

on

Sâmbătă, 7 iulie, începând cu ora 21.00, Simona Traşcă, alias Pamela de România, face show alături de prietena ei, Cristina Roman. Cele două vor defila pe catwalk-ul amplasat chiar deasupra zonei de apă „water mirror” şi vor aduce spiritul petrecerilor de la malul mării, în centrul Bucureştiului. Asta după ce blonda a înfierbântat asistența, de curând, la un alt eveniment monden, alături de Andreea Tonciu, partenera ei de show tv.

Simona şi Cristina vor aprinde atmosfera şi aşa încinsă de canicula care a pârjolit Capitala, defilând în colecția FLUID Sensations, aparținând creatoarei Gabi Atanasiu. Cele două ”ispite”, dar și celelalte frumuseți care vor urca pe podium, vor purta rochii fluide care îmbracă ispititor, cu tăieturi simple, feminine, ușor transparente, reușite, într-o colecție pentru clipe de neuitat. Nu va lipsi cunoscuta linie inspirată din portul tradițional popular, într-o manieră reinventată. Corsete, flori, pliseuri îndrăzneț combinate cu piele ecologică, bocanci cu print de basma, poșete cusute manual cu detalii florale alcătuiesc senzațional colecția FLUID marca Gabi Atanasiu.

Ținutele vor fi completate de încălțămintea asigurată de Paciolinii Cătălin Gherman și de bijuteriile marca Alin Dinică. Manechinele vor păși pe podiumul celei mai înalte plaje din București după ce vor trece prin mâinile iscusite ale make-up-artistului Alex Rădulescu, în timp ce hair styling-ul acestora este asigurat de Geta Voinea.

Sun Sensations Beach Club este o locaţie estivală amenajată pe placul celor mai pretenţioşi consumatori de distracţie. Clubul de vară oferă o plajă cu nisip fin, zona de apă „water mirror”, baldachine, locuri de joacă pentru copii, zona VIP şi multă distracţie.

Cele mai tari petreceri ale verii 2012 au loc pe cea mai înaltă plajă din Bucureşti.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending