Connect with us

ENTERTAINMENT

Simona Gherghe se bucură din plin de vacanță, producătorii de la Mireasa în „burnout”?

Published

on

Foto credit: Antena 1
Reclame

Echipa de producție de la Mireasa încearcă să găsească potențiali concurenți cu ajutorul Simonei Gherghe.

Simonei îi prieşte vacanța. Prezentatoarea le-a transmis fanilor săi un mesaj, printr-un filmuleț, pe rețelele sociale. Viperele Vesele au comentat filmulețul Simonei, pe pagina lor de Instagram.

Atunci când iubeşti , te simți ca într-o vacanță permanentă. Dacă nu ți-ai găsit iubirea, atunci vino la Mireasa. Intră pe casting.a1.ro şi hai să ne cunoaştem.”, le-a transmis prezentatoarea show-ului matrimonial, fanilor săi.

După ce finala sezonului 7 s-a încheiat pe data de 10 iulie 2023, Simona Gherghe a plecat în vacanță după terminarea filmărilor. Prezentatoarea de la Antena 1 a lăsat un mesaj video tuturor fanilor ei, declarând că se gândeşte în permanență la ei, şi este nerăbdătoare să reapară pe micile ecrane, din 28 august, în noul sezon al show-ului matrimonial. De asemenea, aceasta a mai adăugat că îi aşteaptă la casting pe toți cei care îşi doresc să-şi gasească jumătatea. Semn că nu prea s-a inghesuit lumea la casting.


Reamintim că pe tot parcursul sezonului 7 al emisiunii Mireasa, comunitatea Viperele Vesele a lansat mai multe proteste împotriva emisiunii Mireasa, şi de asemenea şi-a susținut cu ardoare, campaniile împotriva infracționalității la Mireasa, împotriva proxenstismului, prostituției și consumului de droguri, împotriva discriminării și homofobiei, şi, nu în ultimul rând, transparentizarea voturilor. Se pare că aceste campanii ale celebrei pagini de Instagram cu acelaşi nume, a dat roade, iar câştigătorii premiului cel mare în valoare de 40.000 de euro, ai sezonului 7, au fost chiar cei susținuți de Viperele Vesele, Maria şi Antonio.

https://vm.tiktok.com/ZGJVujUhV

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending