Simte-te regește acasă, învăluit în așternuturi de calitate disponibile la finette.ro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

Simte-te regește acasă, învăluit în așternuturi de calitate disponibile la finette.ro

Published

on

cuvertura pat 1 persoana finette.ro

Atunci când ajungi acasă și tot ce îți mai poți dori este liniște și odihnă, întocmai așternuturile cu care te învălui ar putea fi cele care îți strică tot zenul. Nu știi ce înseamnă lipsă de confort în pat până când nu dai de un set de lenjerie deloc fină, prea subțire sau prea groasă. Deși calitatea acestui set nu este atât de greu de găsit, uneori este ușor să alegi greșit.

În mare parte ne lăsăm atrași de design și de culori și omitem ceea ce ar trebui să fie cu adevărat important și anume calitatea țesăturii. Găsești seturi de lenjerii de calitate pentru pat single sau dublu, pentru copii de asemenea, la www.finette.ro.

Ce presupune o lenjerie de calitate

Lenjeria de pat de calitate înseamnă, înainte de toate, un material de calitate. Cel mai adesea bumbacul este o alegere bună, însă iarna, pentru cei mai friguroși din fire, lenjeria optimă ar putea fi cea de tip cocolino, cea moale și pufoasă și de asemenea ceva mai groasă.

Un alt element important în calitatea unei lenjerii ține de grosimea materialului și de densitatea țesăturii. Asta înseamnă că un gramaj mai mare este cu atât mai bine pentru rezistența unei lenjerii. De regulă, acest aspect este înscris pe eticheta produsului.

Pentru ceea ce veți achiziționa de la Finette veți observa că fiecare produs în parte are instrucțiuni de întreținere, precum și specificații legate de calitatea imprimeului. Multe dintre acestea sunt de la producători autohtoni, dar și din afara țării.

O cameră regească

Mai mult decât o lenjerie de pat aleasă corect, privind dimensiunea, un print și o culoare plăcută, care să corespundă cu designul de interior, vorbim despre cuvertura de pat și ceva perne decorative care pot completa patul. Acestea sunt văzute adesea ca un moft, când în fapt au un efect extraordinar. Patul pare mai ordonat, camera pare una în care ați aranjat totul minuțios, însă obțineți totul cu minimum de efort.

Advertisement

Cuverturile vin adesea în set și sunt disponibile, la fel ca în cazul lenjeriilor și cuverturile trebuie alese în funcție de dimensiunea patului. Finette dispune de cuvertura pat 1 persoana sau pentru pat de două persoane, în set cu fețe de perne. Acestea protejează patul și lenjeria și sunt extra confort și un plus în decor. Iar prețurile nu sunt exagerate pentru o astfel de achiziție.

Albul imaculat

Preferați albul imaculat în materie de lenjerie de pat. De regulă în camerele de hotel lenjeriile de pat sunt astfel. Asta pentru că este un aspect dovedit faptul că albul impresionează, redă impresia de curățenie absolută și este deci pentru oricine un indiciu clar al faptului că avem de-a face cu lenjerie curată. Creierul transmite această informație și deci relaxarea vine de îndată.

În cadrul camerelor de hotel veți găsi mai adesea lenjerii albe. Acestea sunt ceva mai greu de întreținut, dar nu imposibil. Așadar poate fi aplicat acest truc și acasă. Și când v-ați decis ce fel de lenjerii alegeți finette.ro este aici:

Contact

0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending