SINOPSIS | ”Ingeri Pierduti”, premiera asta seara Acasa!

0
823

Ce se intampla cu visele dupa ce incetezi sa mai speri? Poti sa o iei din nou de la capat?

Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Madalina Anea si Paul Diaconescu vin ACASA din 9 septembrie, de luni pana joi, de la 20.30, in telenovela romaneasca “Ingeri pierduti”, o productie marca MediaPro Pictures inspirata din realitatea romaneasca, al carei punct de pornire il reprezinta campania ProTV “Tu stii ce mai face copilul tau?”, castigatoare a premiului Emmy.

Ana Mateescu (Madalina Anea) stie ca vremea basmelor a trecut. A invatat in decursul ultimilor ani sa faca fata responsabilitatilor asemeni unui adult fara sa se planga. Abia isi mai aduce aminte de vremurile bune in care avea o familie fericita, o casa a ei si locuia impreuna cu parintii, bunica si sora ei fara ca vreunul sa isi faca griji in privinta zilei de maine.

Dupa moartea tatalui, a bunicii si plecarea mamei in Spania, alte schimbari au urmat in viata Anei. A pierdut casa in care locuia, fiind nevoita astfel sa se mute impreuna cu Simona (Diana Roman), sora ei mai mica, in apartamentul matusii lor, Nuta (Clara Voda).

Aici cele doua fete trebuie sa ii faca fata si unchiului lor, Nicu (Nicodim Ungureanu), care le obliga sa plateasca chirie, dar si sa ii faca curatenie si mancare. Ana accepta conditiile impuse stiind ca in caz contrar o va pune in pericol pe Simona, care e inca minora.

Fetele se intretin cu banii primiti din strainatate de la mama lor si traiesc cu speranta ca aceasta se va intoarce acasa curand. Dar nici Ana, nici Simona nu cunosc situatia dificila in care se afla mama lor in Spania, Angela (Ioana Flora) acuzata pe nedrept de furt.

Singura care stie adevarul este Cristina, sora mai mica a Nutei si a Angelei, si ea plecata in Spania, care ii face o promisiune surorii ei ca nu le va spune fetelor adevarul.
Povestea de viata a Cristinei e la fel de impresionanta. Dupa ce a fost abandonata de barbatul care a lasat-o insarcinata, Cristina s-a hotarat sa plece in Spania in cautarea unei vieti mai bune pentru copilul ei.
Chiar daca nu a vrut sa isi abandoneze copilul, nu a avut de ales. L-a lasat pe Luca (Timur Vultureanu), baiatul ei de 2 ani, in grija Nutei si a lui Nicu, si s-a angajat sa le trimita bani, luna de luna, pana cand va termina toate formalitatile pentru a-si aduce copilul langa ea. La fel ca in cazul multor alte femei in situatia ei, timpul a trecut si nimic din ceea ce si-a propus Cristina la inceput, nu s-a implinit.

Cristina se intoarce in tara hotarata sa nu mai iroseasca nicio secunda si sa isi recupereze copilul care a implinit de curand 6 ani. Intalnirea cu Luca se dovedeste dura. Copilul refuza sa o vada sau sa aiba vreun contact cu ea. Luca se poarta cu mama lui ca si cu o straina, fara sa inteleaga ca plecarea in Spania a fost un sacrificiu pe care Cristina a trebuit sa-l faca in speranta ca ii va oferi o viata mai buna. Astfel, constransa de situatie, Cristina decide sa ramana in Romania.

O noua viata, un nou inceput atat pentru Ana, cat si pentru Cristina. Ambele femei vor trebui sa faca fata unor noi provocari si incercari.

Cristina il va intalni pe Alex (Ioan Isaiu), un barbat de succes, care are o viata complicata si o logodnica geloasa si obsedata de control. Iar Ana il cunoaste pe Tudor (Paul Diaconescu), dar nu banuieste ce secrete ascunde “baiatul de cartier” de care se indragosteste fara sa vrea.

Comentarii