Connect with us

AUDIENȚE TV

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi Mihai Răzvan Ungureanu în studio, pe primul loc in audiente (vezi cifre)

Avatar

Published

on

În seara zilei de marţi, 13 martie, primul ministru al României a fost invitat la cel mai urmărit talk show din România pentru a dezbate cele mai importante teme ale momentului. 

Principalele subiecte dezbătute de realizatorul emisiunii împreună cu şeful executivului au fost criza zapezii, criza citostaticelor necesare bolnavilor de cancer, mărirea salariilor bugetarilor şi crearea unei linii de limbă maghiară la UMF Târgu Mureş.

Întrebat despre posibilitatea demiterii şefulului CNAS, Lucian Duţă, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că nu înlocuirea unui om schimbă un sistem, iar în ceea ce priveşte mărirea salariilor bugetarilor, această măsură apare în programul de guvernare, dar nu se ştie dacă vor fi bani suficienţi. Referitor la o posibila candidatura pentru preşedinţia României, premierul a spus că are deocamdată lucruri de rezolvat în funcţia pe care o ocupa şi că ceea ce îl interesează acum este să performeze, dar că ia în calcul această opţiune.

Un număr mare de telespectatori au urmărit cu interes răspunsurile primului ministru la Antena 3,  postul de nişă fiind lider absolut în topul tuturor televiziunilor din România în intervalul emisiunii Sinteza Zilei, care a obţinut o medie de 16,8% cotă de piaţă şi 7,8 rating, depăşind astfel toate celelalte posturi TV.

Vârful de audienţă a fost atins la ora 22.39, când Antena 3 înregistra 22,3% share şi 10,3% rating, si aproximativ 1 milion de telespectatori priveau ediţia specială realizată de Mihai Gâdea care s-a impus ca lider de piaţă.

Şi producţia „În Gura Presei cu Mircea Badea” a fost lider de piaţă, pe intervalul orar 23.38 – 00.24, înregistrând o medie de 13,8% share şi 3,7% rating, următorul clasat fiind Pro TV cu 10.4% medie share şi 2.8% rating.

La nivelul întregii zile, postul de ştiri a ocupat poziţia a treia în clasamentul general al televiziunilor, după Pro TV şi Antena 1, cu 10,2% share, dar s-a situat pe locul întâi în topul televiziunilor informative, detaşându-se considerabil de principalul său competitor.

În ceea ce priveşte prime-time-ul, Antena 3 a mai urcat o poziţie în clasament, situându-se pe locul al doilea, cu o medie a cotei de piaţă de 11,3 %, din nou la distanţă considerabilă faţă de competitori.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending