Connect with us

Tehnologie

Sisteme de aer condiționat industrial disponibile la Hextech

Published

on

Atmosfera unei spațiu este dată și de aerul umed sau uscat pe care aceasta îl are în componență. De aceea, astfel de probleme ar trebui rezolvate la timp pentru a nu duce în timp la consecințe și mai grave. Oamenii tind să fie sensibili uneori la astfel de factori, fiind predispuși la apariția unor boli ce pot afecta pe durată îndelungată.

Este indicat să alegem niște dispozitive care păstrează o temperatură optimă, atunci când vorbim de sisteme de aer conditionat industrial.

Hextech îți pune la dispoziție aceste sisteme de aer condiționat, dar înainte de toate află care sunt avantajele și dezavantajele unui astfel de sistem din rândurile ce urmează.

Întâi de toate, cum funcționează un astfel de sistem de aer condiționat tip VRF/VRV

Sistemul este similar cu un sistem de aer condiționat realizat într-un mod normal, cel casnic, dar conceput și gândit într-o manieră mai mare. Pe principiul think big.

Un sistem VRF/VRF are o unitate exterioară care furnizează refrigerantul pe un sistem de țevi la care sunt racordate o sumedenie de unități interioare, prin deschiderea ventilului de laminare, accesând refrigerantul, el fiind pentru răcire sau încălzire.

Avantajele unui sistem VRF/RFR

Un prim avantaj al acestor sisteme este că nu consumă chiar atât de mult din punct de vedere energetic. Dacă o parte din acesta vor funcționa la o capacitate de 20%, nu se va raporta un consum de 100%. Iar sistemul de țevi unde nu este pornită nicio unitate, nu va raporta niciun consum.

Un al doilea avantaj ce îl prezintă aceste sisteme de aer condiționat de tip VRF/RVR este reprezentat de costul unei astfel investiții. Deși la prima impresie pare mare, pe termen lung reprezintă o economie. Mai ales dacă vorbim de o clădire de birouri sau de spații. Trebuie de menționat faptul că instalarea trebuie făcută de niște profesioniști pentru că este vorba de niște unități care cer niște instalații în detaliu.

Al treilea avantaj al acestor sisteme este reprezentat de faptul că în perioada anotimpurilor intermediare, cum ar fi toamna sau primăvara, setat pe modul de recuperare căldură, reduc din energia consumată. Un astfel de sistem VRF/RVR nu funcționează pe apă sau glicol, de aceea în cazul unei defecțiuni nu deteriorează niciun fel de material.

Dezavantajele unui sistem VRF/RFR

Dezavantajele unui astfel de sistem nu sunt multe, dar trebuie de luat în calcul cu orice preț. Fiind de o anvergură așa mare, un astfel de sistem trebuie instalat doar de profesioniști și nu poate fi supus unor modificări de către cineva care nu se pricepe. Ar dăuna și mai tare. Un astfel de sistem trebuie manevrat cu grijă în cazul unor probleme.

Te întrebi totuși de ce să alegi un astfel de sistem de aer condiționat? Ei bine, acesta are o eficiență sporită și o duritate pe termen lung. Cu o verificări constante și o întreținere pe măsură, acesta funcționează la capacitatea optimă economisind în același timp energie.

Hextech Industrial având site-ul oficial, hextech.ro este disponibilă gama completă de sisteme de aer condiționat industrial, cât și specificații detaliate pentru a te informa corespunzător.

Contact:

+040723370889

office@hextech.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending