Site-ul tvr.ro se schimbă.Studiourile teritoriale ale TVR se exprimă şi în mediul online - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Site-ul tvr.ro se schimbă.Studiourile teritoriale ale TVR se exprimă şi în mediul online

Published

on

Site-ul TVR, tvr.ro, se transformă începând de astăzi, 14 octombrie, dintr-un site de organizaţie într-o colecţie de site-uri care pun în valoare toate canalele TVR, inclusiv pe cele teritoriale, aducând în prim plan programele şi prezentatorii TVR, informează postul de televiziune.

tvr 1

„Obiectivul imediat pe care ni-l propunem cu această schimbare este să acordăm o atenţie mult mai mare promovării conţinutului produs de TVR în mediul online. În plus, pentru prima dată, studiourile teritoriale ale TVR au parte de suport virtual consistent”, declară Claudiu Săftoiu, Preşedintele Director General al TVR.

Pe lângă o promovare amplă a conţinutului programelor TVR, scopul re-modelării tvr.ro este acela de a interconecta site-urile TVR şi portalul virtual TVR+ cu platformele social media (paginile Facebook şi canalele YouTube ale Televiziunii Române), pentru a crea comunităţi virtuale active.

„Componentele de funcţionalitate, actualitate şi exclusivitate ale site-ului tvr.ro sunt importante în noua formulă şi susţin demersul nostru de generare de conţinut exclusiv online”, spune Dorian Stoica, Coordonatorul Serviciului Conţinut Digital. Astfel, ultimele noutăţi despre emisiunile şi prezentatorii TVR vor fi actualizate mult mai rapid, iar materiale care nu au fost făcute publice pe TV vor putea fi văzute online.

Cel mai recent proiect al Serviciului Conţinut Digital al TVR a fost site-ul enescu.tvr.ro, care a transmis live online peste 55 de concerte.

Actuala  versiune a site-ului tvr.ro a fost pusă la punct de echipa care a realizat, la sfârşitul anului 2012, expoziţiile dedicate Revoluţiei Române în cadrul unui proiect global al Institutului Cultural Google şi „Decembrie Roşu: Revoluţia Română ON AIR”, primul proiect major, exclusiv online, al TVR.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending