Connect with us

Digital

Sitebunker – Una dintre cele mai mari companii de Hosting din România cu Data Center Propriu

Published

on

Reclame

La prima vedere, toate companiile de Hosting din România par să ofere servicii similare. Fie că vorbim despre hosting web, despre achiziționarea domeniilor sau migrarea website-urilor, companiile de hosting din România par a fi destul de capabile să onoreze fiecare nevoie a clienților. În realitate, infrastructura din spatele acestor servicii este foarte diferită de la un provider la altul, iar astăzi vom argumenta de ce Sitebunker este una dintre cele mai bune companii de hosting din România.

Serviciile oferite de Sitebunker

În primul rând, website-ul celor de la Sitebunker este suficient de intuitiv, astfel încât să poată fi navigat și înțeles chiar și de către un utilizator care se află la primul contact cu un asemenea serviciu. Toate serviciile oferite de această companie pot fi vizualizate din meniul principal, împărțit în secțiuni precum: Domenii, Găzduire Web, Reseller, Servere. Majoritatea serviciilor importante se regăsesc în aceste categorii. 

Pentru serviciile de găzduire, Sitebunker oferă mai multe pachete distincte, ce pot fi alese în funcție de nevoie și de dimensiunile afacerii online pe care plănuiești să o lansezi sau deja o deții. Prețurile pachetelor variază de la 1.99 euro pe lună, un pachet excelent pentru website-uri care nu au nevoie de foarte multe resurse, precum bloguri sau website-uri de prezentare. Dar pentru afacerile care sunt implicate în acțiuni de vânzare, există și pachete de 18.49 euro care includ și domeniul gratuit, resurse nelimitate și multe alte beneficii.

Care sunt cele mai bune servicii de hosting din România?

Sitebunker se află, cu siguranță, printre cele mai bune companii de web hosting din România. Dar pentru că pe piață sunt multe opțiuni, noi vrem să îți arătăm cum ar trebui să se prezinte oferta unui astfel de provider.

  • Asistență tehnică 24/7 – Adică acces nelimitat, la orice oră, la ajutor. Un ajutor care este mereu disponibil în cazul unei defecțiuni sau erori ce a provocat blocarea accesului pe platforma găzduită. Sitebunker oferă asistență pe timp de zi, dar și pe timp de noapte.
  • Tehnologie de server VPS RomâniaO modalitate prin care un Server Virtual Privat este împărțit în mai multe servere, iar fiecare dintre acestea funcționează cu propriul sistem de operare. Așadar, VPS este un server virtual independent și dedicat.
  • NVMe – Cea mai nouă și rapidă tehnologie aplicată pe SSD-urile folosite de companie. Interacțiunea este mai dinamică, informația este procesată mai repede, iar website-ul se încarcă mult mai rapid.

Advertisement

Ce înseamnă Data Center Propriu?

Cei mai mulți clienți care achiziționează un serviciu de găzduire web nu cunosc foarte multe detalii despre modul în care le sunt stocate datele, unde, care este viteza de răspuns a echipei de suport și implicit, cât de sigur este website-ul lor. Majoritatea dintre cei care cumpără un pachet de hosting nu știu dacă providerul lor de internet are data center propriu sau nu. 

Din păcate, acest detaliu se face văzut numai atunci când clientul are o problemă reală ce nu poate fi rezolvată în timp util. Iar motivul pentru care rezolvarea problemei întârzie este chiar data center-ul.

Un simplu exemplu: Clientul are o afacere care generează 1000 de euro pe zi. Să presupunem că este vorba despre un magazin online. Firma hosting de la care a achiziționat servicii nu are un data center propriu. Acesta întâmpină o problemă care duce la oprirea accesului pe website. Nici el, dar nici clienții săi nu pot accesa platforma. 

După un apel către serviciul de suport, aceștia îi comunică faptul că soluționarea problemei ar putea dura chiar și 48 de ore sau mai mult. Acest lucru se întâmplă din cauză că problema nu poate fi rezolvată de la distanță, deoarece trebuie acționat direct pe servere.

Dacă o companie nu are data center propriu, practic aceasta va trebui la rândul ei să aștepte soluționarea problemei clientului lor. Dar dacă firma de hosting are propriul data center, ar putea rezolva problema chiar și în câteva minute. Astfel, clientul nu pierde bani. De aceea, este important să știi chiar și cele mai mici detalii despre providerul tău de hosting.

Sunt companiile de hosting din România, provideri de excepție? Cei precum Sitebunker, da. Îți recomandăm să pui toate întrebările pe care le ai atunci când afacerea ta prinde amploare și să te asiguri că orice problemă poate fi rezolvată în timp util.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending