Connect with us

AUDIENȚE TV

Situația pârtiilor prezentată de România, te iubesc! a fost pe primul loc în topul audiențelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Duminica trecută România, te iubesc! a prezentat un reportaj revoltător despre situația domeniului schiabil din țara noastră.

Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a parcurs sute de kilometri pentru a afla ce se întâmplă cu investițiile de milioane de euro făcute în pârtii nefolosite.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 8.3 puncte de rating și 20.5% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, Antena 1, care a obținut 4.2 puncte de rating și 10.4% share.

O dată ajunși pe pârtie, turiștii întâmpină tot felul de probleme. Dacă pârtia e bună, serviciile lasă de dorit sau căile de acces sunt proaste. Cosmin a stat de vorbă și cu autoritățile și a aflat ce au de spus în legătură cu problemele descoperite de el. De la primari, la miniștrii turismului, foști și actuali, Cosmin a aflat și le-a arătat telespectatorilor ce au de gând să facă pentru turiștii pârtiilor românești.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, le va prezenta telespectatorilor două Românii: una incredibil de săracă și una normală. Cum trăiesc oamenii la 100 de ani de la Marea Unire, cât de mare este discrepanța dintre cele două Românii, rămâne de văzut duminică, numai la PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending