Connect with us

Emisiuni

Serialele “Skins” si “16 and pregnant” la MTV

Published

on

“Skins”, noul serial pe care MTV il difuzeaza in fiecare miercuri, de la ora 22:00 incepand din 22 februarie aduce in atentia telespectatorilor o serie de personaje care trec prin diverse situatii. Fie ca este vorba despre reguli nescrise ale prieteniei, dificultati ale vietii cotidiene in primii ani ai adolescentei, subiectele abordate de scenariu sint unele cotroversate, explorand aspecte precum familiile disfunctionale, tulburari de personalitate sau alimentare, boli mintale, homosexualitate sau chiar moarte.
In acelasi timp, serialul “Skins” este amuzant, subtil, ironic, impertinent abordand fara false prejudecati sau pudori multe dintre aceste subiecte prezente in vietile tinerilor, inclusiv relatia cu profesorii sau parintii, in general cei ce reprezinta autoritatea. “Skins” vorbeste despre loialiatatea si obligatiile intre prieteni la varsta adolescentei si presiunea de a se maturiza, implinind asteptarile celor din jur, care vin din zona adultilor.

Personaje:

Tony: impertinent si frumos, bun in tot ceea ce isi propune sa faca, manipulativ, cu personalitate obsesiva. Sexul este arma sa.

Michelle: pur si simplu superba, cu o gandire medie, stie ca Stanley o iubeste, si intr-un fel si ea il iubeste pe el.

Abbud: parintii sai si-ar dori ca el sa fie in moschee unde sa se roage si de asemenea sa nu bea, sa nu se drogheze si sa nu faca sex, dar el, ca orice adolescent razvratit, face totul pe invers, din dorinta de a experimenta.

Tea: declarat lesbiana si complet enigmatica. Frumoasa si sigura pe ea, Tea ramane totusi un mister chiar si pentru ea insasi.

Cadie: de o inteligenta sclipitoare dar cu o lipsa totala de incredere in ea.
Stanley: Cel mai bun prieten al lui Tony. Inca virgin si indragostit de prietena lui Tony.
Eura: Sora mai mica a lui Tony. Misterioasa, alunecoasa, frumoasa, tot timpul in control si absolut de necontrolat.

Chris: Pustiul fara frica din oras. Fumeaza, fura tot ce prinde, face tot ce se poate si este interzis. Un adorabil nihilist fara niciun viitor, el stie ca acestia sint cei mai buni ani ai lui, deci profita cit poate.
Tina:  tanara, frumoasa, conflictuala, indragostita de o persoana total nepotrivita, cu tendinte autodistructive.

16 and Pregnant

MTV aduce telespectatorilor sai unul dintre cele mai controversate si provocatoare subiecte odata cu emisiunea “16 and Pregnant”, difuzata in fiecare vineri, de la ora 22:00.

Potrivit statisticilor, 3 din 10 adolescente din Statele Unite ale Americii raman insarcinate inainte de a implini 20 de ani. Show-ul pe care MTV il prezinta dezvaluie fata mai putin cunoscuta a acestui fapt, aratand in acelasi timp incercarile prin care trec tinerele mame incepand cu statutul de parinti foarte tineri si terminand cu relatiile, zona financiara, scoala si toate celelalte responsabilitati care decurg de aici.

Echipa de filmare MTV realizeaza reportaje timp de 5-7 luni cu mai multe viitoare mame care trec prin aceste schimbari, pe masura ce pasesc pe acest teritoriu nefamiliar si lipsit de certitudine. De la incercarile prin care unele dintre ele vor sa ascunda sarcina de cei apropiati, pana la un cuplu de gemene, dintre care una duce o viata normala pe cand cealalta este insarcinata, sau o alta viitoare mama care se lupta cu anorexia, prima mutare din casa parinteasca, suferinta abandonului din partea familiei, si chiar si 3 logodne surpriza – acest sezon aduce in fata telespectatorilor, prin aceste cazuri, toate implicatiile morale ce survin unei sarcini. Reportajul de asemenea continua si dupa nasterea copiilor, pentru a arata cum acesti parinti adolescenti se descurca cu copiii lor.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending