Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

“Firma care a cumparat drepturile de televizare ale Ligii 1, Sky Broadcast Limited, va cumpara posturile lui Arpad Paszkany, pe care le va dezvolta pentru a transmite meciurile din viitoarele sezoane ale Ligii 1, potrivit Gazetei Sporturilor.

“Voi vinde canalele mele de televiziune pentru ca ei au nevoie sa descarce drepturile de televizare pentru Liga 1. Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dinsilor. Banii respectivi nu reprezinta un efort financiar pentru ei. Romania are noroc, compania respectiva are ca tinta Rusia. Ei vor sa se extinda spre Europa de Est. Ei voiau prima data Ucraina, unde sint citeva echipe cu bugete foarte mari. Ei au renuntat la Ucraina din cauza problemelor de acolo. Le-au simtit de toamna trecuta. Asa s-au orientat catre Romania”, a spus Arpad Paszkany, dupa cum anunta Hotnews.

Transilvania Look si Look TV sint posturile detinute de Arpad Paszkany.

LPF precizeaza ca la suma anuala neta, pe care o va primi “in mod neconditionat”, se va adauga suma de 1 milion de euro net anual in situatia in care Liga va organiza “Cupa Ligii”, dar si 20% din veniturile nete din publicitate pe care le vor realiza posturile TV cu ocazia transmiterii, in direct, a jocurilor din Campionatul National al Ligii 1, incheie sursa citata.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending