SkyTower lansează programul SkyCreatives și devine o plaformă open source pentru tinerii artiști - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

SkyTower lansează programul SkyCreatives și devine o plaformă open source pentru tinerii artiști

Published

on

              SkyTower, cea mai înaltă clădire din România, lansează programul SkyCreatives – o platformă open source pentru tinerii artiști care au nevoie de o locație iconică pentru proiectele lor. Acesta este un prim pas în strategia SkyTower de a sprijini și dezvolta atât comunități artistice, cât și comunități de afaceri.

 

Prin intermediul programului SkyCreatives, SkyTower va facilita accesul artiștilor precum fotografi, producători de film, arhitecți, actori, regizori, muzicieni, dansatori, etc. la etajul 37 al turnului, care oferă o panoramă de 360 de grade deasupra orașului. Pentru proiectele selectate și validate, SkyTower va oferi, de asemenea, acces la Esplanada de la parterul turnului, care poate fi folosită ca locație în aer liber pentru sesiuni foto, filmări, flash mob-uri, piese de teatru, concerte și multe altele.

 

„SkyTower este de opt ani un reper pe harta mediului de afaceri din București și un proiect care a condus la investiții majore și dezvoltarea zonei de nord a capitalei. Pentru că avem o clădire iconică, dorința echipei noastre este să ne extindem activitățile de colaborare cu comunitățile dincolo de ce înseamnă doar business. Vrem să devenim o sursă de inspirație pentru tot ceea ce definește o comunitate și, începând de astăzi, împreună cu publicul extern, dar și cu sprijinul chiriașilor noștri, dăm viață programului și comunității SkyCreatives. Vrem să inspirăm, să devenim un reper și în afara țării, pentru mediul internațional de afaceri și turiști”, a declarat Adriana Dragoescu, CEO RPHI, compania care deține SkyTower.

Solicitările pentru programul SkyCreatives vor fi trimise, începând cu 1 noiembrie, la adresa de e-mail skycreatives@skytower.ro. Accesul în clădire se va face în strictă conformitate cu normele de sănătate și de siguranță necesare.

În completarea acestor facilități, programul SkyCreatives înseamnă și deschiderea unei colaborări permanente cu ONG-uri locale pentru utilizarea iluminatului fațadei SkyTower pentru a marca evenimente simbolice sau cauze sociale printr-un afișaj dinamic și personalizat.

ONG-urile interesate sunt invitate să solicite utilizarea acestei facilități SkyTower, care poate contribui la creșterea gradului de conștientizare a cauzelor lor (mail: skycreatives@skytower.ro.)

Advertisement

Scopul principal al programului SkyCreatives este de a inspira și susține comunitățile culturale și antreprenoriale din România, precum și cauze de responsabilitate socială. Este cu atât mai important ca mai ales în astfel de momente să ajutăm dezvoltarea de proiecte, să sprijinim finalizarea celor vechi și să ajutăm la transmiterea mesajului.

SkyCreatives este unul dintre primele programe implementate de noua echipă de management a clădirii, anunțată recent de către dezvoltatorul RPHI.

 

Odată cu lansarea SkyCreatives, marcăm și lansarea unui nou website al companiei – www.skytower.ro , și procesul de rebranding, care s-a concluzionat într-un nou logo pentru clădirea SkyTower.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending