Connect with us

Life Style

Sloganuri electorale: "Sunt activ si vigilent, eu nu dorm in Parlament"

Published

on

Reclame

Candidatii la alegerile parlamentare au sloganuri dintre cele mai ciudate: unele sunt de-a dreptul neispirate, altele sunt foarte amuzante. afis-electoral

Credeam ca nimic nu ne mai surpinde cand am descoperit sloganul unui candidat PD-L, Florin Carligea. El indeamna alegatorii sa-l voteze pentru ca ar fi „Un deputat cu carlig”.
Dupa ce a pierdut alegerile locale din Bucuresti, Dragos Dinca nu se lasa. De data asta cu un slogan de pomina: „Ce vad, ce vreau, ce fac”. Ce vede, ce vrea, ce face?”
Daca de la Toader Paleologu, candidat al PD-L, aveam asteptari mai mari el ne spune „Schimba perspectiva”.
Confundand alegerile europarlamentare cu cele legislative, Calin Popescu Tariceanu de la PNL anunta ca „Promovam o Romanie mandra si prospera”.

Pesedista Larisa Antipa spune in sloganul ei ca „Meriti sa te faci auzit”. Coincidenta sau nu, aceasta a lucrat la SRI.
Sunt activ si vigilent, eu nu dorm in Parlament” este sloganul lui Viorel Stefan, un alt pesedist care candideaza pentru un loc de deputat.

Ca votul este un troc, de cele mai multe ori neavantajos pentru alegator, o afirma Gheorghe Griza, candidat PD-L la parlamentare, cu sloganul sau „Castig, castigi!”. Daca nu-l votezi, nu castigi.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending