Connect with us

Eurovision

Slovenia va cânta în Engleză la Eurovision 2011 (video)

Published

on

Reclame

Maja Keuc, o tânără şi talentată interpretă din Maribor, Slovenia vă prezintă piesa ,,No one” care este versiunea în Engleză a piesei ,,Vanilija” cu care a câştigat EMA (Selecţia Naţională Eurovision din Slovenia). Deşi a triumfat cu ,,Vanilija”, Maja şi echipa ei au decis să apară în cea de-a doua Semifinală, din 12 Mai, de la Dusseldorf piesa ,,No one”

Autorii piesei sunt Matjaž Vlašič (muzica şi adaptarea) şi Urša Vlašič (text), în timp ce de aranjament s-au ocupat Matjaž Vlašič şi Boštjan Grabnar. Cuplul Vlašič nu este străin de Eurovision, în schimb Maja este o novice a scenei muzicale şi această participare reprezintă cea mai importantă apariţie pe o scena din afară graniţelor Sloveniei. În 2010, ea a copleşit Slovenia cu apariţia în show-ul ,,Slovenia’s Got Talent”, unde s-a clasat pe locul 2, în timp ce în Finala EMA 2011 a primit mai multe voturi decât a doua clasată, April.

Maja a declarat despre piesa ei:

Am ales piesa lui Matjaž Vlašič care mi s-a părut perfectă pentru această ocazie şi care chiar îmi place. Compoziţia are un puternic efect dramatic. Începe într-o maniera minimalista, dar se termină graţios. Piesa sună mai bine în Engleză, iar eu o prefer astfel, aşa că decizia de a prezenta ,,No one” la Dusseldorf a venit de la sine. Am o echipă splendidă alături de mine şi fiecare membru este expert pe domeniul sau, însă, desigur, ne consultăm în orice privinţă.

Piesa ,,No one” a fost prezentată în premieră, Sâmbătă seară, în Prime Time, în cadrul emisiunii ,,Spet Doma” de pe televiziunea naţională slovenă.

Între timp, Maja lucrează la piesele pentru albumul de debut care va apărea după Eurovision 2011 şi ne-a trimis variantăamp3 HQ a piesei ,,No one”.

Mai multe despre Maja puteţi citi aici: www.majakeuc.si

My Space: www.myspace.com/majakeuc
Youtube: www.youtube.com/majakeucofficial

Credit foto: Dejan Nikolic

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Denisia Vijulan

    1 aprilie 2011 at 00:40

    10 din 10!!!!felicitari!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending