Connect with us

Life Style

Smiley a povestit la ZU TV cum a fost nevoit sa faca autostopul

Avatar

Published

on

Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti, a povestit la emisiunea „Popescu & Flick” de ce a fost nevoit să facă autostopul.

Era la începutul carierei când, împreună cu colegii săi din trupa „Simplu”, a apelat la amabilitatea şoferilor, ca să ajungă acasă.

„S-a întâmplat în ziua în care m-am întâlnit pentru prima oară cu Marius Moga. A întârziat vreo 40 de minute şi ni s-a decalat, astfel, programul. Noi înregistram atunci piesa . Aproape toţi stăteam în Piteşti şi deşi ne-am grăbit, ca să nu pierdem autocarul, în cele din urmă am rămas pe drumuri. Şi ia uite-mă, cum stăteam eu în mijlocul străzii în Militari făcând din mână maşinilor, ca să oprească, în timp ce strigam ”, povesteşte amuzat Smiley.

După o bună bucată de vreme, văzând că niciun şofer nu opreşte, Smiley l-a sunat în miez de noapte pe singurul membru al trupei care stătea în Bucureşti, TAZZ, pe care l-a convins să-i ducă până acasă, în Piteşti.

Tot la emisiunea „Popescu & Flick”, difuzată la ZUTV de luni până joi, de la 22:05, Smiley a mărturisit că a fost dat jos din autocar, împreună cu colegii de la „Simplu”, pentru că nu cumpărase bilete:

„Credeam că ne putem achizitiona bilete din autocar, dar n-a fost aşa, pentru că şoferul ne-a dat jos şi ne-a lăsat în mijlocul autostrăzii. Atunci, l-am sunat pe tata şi ne-a recuperat de pe drum”, a mai povestit Smiley la emisiunea difuzată de ZUTV.

Smiley 2

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending