Connect with us

A-Z NEWS

Smiley a semnat pentru încă un an cu Pro TV. Vezi câți bani va câștiga artistul!

Published

on

Smiley a semnat încă din ianuarie un nou contract cu Pro TV. Cântărețul va fi inclus în proiectele ”Românii au talent” și ”Vocea României”.

Smiley este vedeta Pro TV de ani buni, iar colaborarea o să continue cel puțin încă un an.

„Recent, conducerea trustului a încheiat o înțelegere cu Smiley pentru sezoanele de „Vocea României”, în calitate de jurat, și „Românii au talent”, pe post de prezentator. Artistul este extrem de apreciat, atât pentru abilitățile sale de pe micul ecran, cât și pentru seriozitatea sa față de producători, așa că suma pentru care a acceptat colaborarea ajunge undeva pe la 40.000 de euro. E adevărat, ea e mai mică decât în anii precedenți, însă în perioada de criză este perfectă.”, au spus persoane apropiate artistului, scrie wowbiz.ro.

Producțiile PRO TV au înregistrat audiențe record în 2014, potrivit Kantar Media.

romanii au talent pavel bartos si smiley

Românii au talent – cel mai urmărit show din istoria televiziunilor românești! Lider incontestabil pe toate segmentele de public, Românii au talent a înregistrat cifre uimitoare: 21.5 puncte de rating și 47.7% share pe publicul comercial, zdrobind concurența! Antena 1, clasată pe locul 2 a înregistrat 3.9 puncte de rating și 8.7% share.

Pe segmentul publicului urbanPRO TV a obținut 20 puncte de rating și 39.1% share, față de Kanal D (situat pe locul 2) care a înregistrat 4.8 puncte de rating și 9.4% share.

Și la nivel național PRO TV s-a impus pe primul loc cu 21.3 puncte de rating și 41.7% share vs. Kanal D cu 4.5 puncte de rating și 8.7% share. Ediția din 4 martie a înregistrat un share răsunător: 59.1% la nivelul publicului comercial, un succes unic în istoria televiziunilor din România!

Vocea României – Succes răsunător și în cazul show-ului în care doar vocea contează!

Smiley3

 

Pe segmentul publicului comercial PRO TV a înregistrat 10.8 puncte de rating și 26.8% share, față de Antena 1 care a înregistrat 7 puncte de rating și 17.3% share.

PRO TV și-a menținut poziția de lider și la nivel urban și national cu 8.8 puncte de rating și 19.2% share (vs. 6.5 puncte de rating și 14.2% share înregistrate de Antena 1), respectiv 8.4 puncte de rating și 18.7% share (vs. 5.7 puncte de rating și 12.8% share obținute televiziunea de pe locul doi, Antena 1).

Advertisement

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending