Smiley, Alex Velea si Dana Nalbaru au fost spiridusii lui Mos Craciun pentru copiii din familii defavorizate de la "Asociatia Ana si Copiii"! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Smiley, Alex Velea si Dana Nalbaru au fost spiridusii lui Mos Craciun pentru copiii din familii defavorizate de la „Asociatia Ana si Copiii”! (galerie foto)

Published

on

Faptele bune nu raman nerasplatite, lucru dovedit si copiilor de la „Asociatia Ana si Copiii„, care au avut parte ieri de o surpriza extraordinara. Dupa un an plin de rezultate bune la invatatura, insa presarat de momente grele, copiii au fost in culmea fericirii cand si-au intalnit vedetele preferate in cadrul campaniei „Da-i o sansa lui Mos Craciun!”, organizata de „Asociatia Ana si Copiii”, in parteneriat cu Hotel Novotel Bucuresti, de altfel si locatia evenimentului.

Dana Nalbaru, solista trupei Hi-Q, cat si imaginea Asociatiei „Ana si Copiii„, a fost gazda intregului spectacol, cantareata implicandu-se si ajutandu-i pe copii de-a lungul anilor in toate campaniile desfasurate de asociatie.

Pe Smiley, Alex Velea, Radio Killer, Jazzy Jo, Brighi si Mihai Ristea, copiii ii urmareau la televizor, le stiau cantecele pe de rost, insa, din cauza neajunsurilor si grijilor care apasa pe umerii lor in fiecare zi, cei mici doar au visat ca, poate, intr-o zi, isi vor intalni idolii fata in fata. Dar cum Mos Craciun si-a facut aparitia la serbarea copiilor, iata ca si dorintele se implinesc…

Astfel, vedetele inimoase de la Hahaha Production au impartit cadouri tuturor celor peste 250 de copii prezenti, au cantat si au dansat cu ei, atmosfera fiind una de sarbatoare. La randul lor, copiii s-au pregatit temeinic, cantand colinde si recitand cele mai frumoase poezii de Craciun.

„E important ca pentru fiecare dintre noi Craciunul sa fie un moment magic. Intreaga familie HaHaHa Production s-a bucurat sa fie alaturi de acesti copii intr-o perioada in care cu totii trebuie sa ne gandim mai mult la cei din jur. HaHaHa, everybody!”, a declarat Smiley, unul dintre prietenii de nadejde ai copiilor de la „Ana si Copiii„.

 

//

Asociatia “Ana si Copiii”  este o organizatie neguvernamentala ce desfasoara activitati in domeniul protectiei copilului si familiei, din anul 2007, in Bucuresti, Giurgiu, Calarasi, Buzau si ajuta un numar de 250 de copii proveniti din familii sarace in cele trei mari

proiecte derulate: Centrul de zi Ana si Copiii, Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Copil si Parinti si Centrul pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta.

Misiunea organizatiei este de prevenire a abandonului familial si scolar prin programe educationale, de asistenta sociala, medicala si juridica, activitati de recreere si socializare, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare si sensibilizare sociala.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending