Smiley, artistul anului 2017 la Premiile Muzicale Radio România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Smiley, artistul anului 2017 la Premiile Muzicale Radio România

Published

on

Smiley a fost declarat fruntas la premiile industriei muzicale din Romania organizate in fiecare an de Radio Romania, unde a primit trofeul “ Artistul anului 2017”. Artistul a primit premiu si pentru cel mai recent album lansat anul trecut, “Confesiune”, cel care va purta si numele concertului pe care Smiley il va organiza pentru al patrulea  an consecutiv, ‪pe 2 iunie la Arenele Romane. 

“Sunt foarte fericit. Anul trecut a fost un an greu, cu lansare de piesa si clip in fiecare luna, toate adunate pe albumul “Confesiune”, dar iata ca am reusit sa facem un album bun, cel mai bun! Ne vedem ‪pe 2 iunie la Arenele Romane pentru o confesiune live”, declara Smiley.

HaHaHa Production, compania de productie a lui Smiley, isi adjudeca si un al treilea premiu, pentru cel mai bun compozitor, inmanat lui Serban Cazan, producator si compozitor la HaHaHa Production, creator de hit-uri si pentru multi alti artisti din industria muzicala romaneasca.

Feli a fost cea care a ridicat cele trei premii fiind si ea nominalizata la categoria “Cel mai bun artist pop al  anului 2017” si “Cea mai buna voce feminina a anului 2017”. Artista a cantat pe scena de la Sala Radio piesa “Vals”, piesa de referinta de pe albumul “Confesiune” al lui Smiley, pentru care a si facut un feat cu Smiley care a adunat peste 18 milioane de view-uri pe Youtube. Feli a incheiat momentul muzical de pe scena cu una dintre cele mai de succes piese ale ei, “Acasa”.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending