Connect with us

Cinema

Smiley debuteaza în rolul principal în filmul „Odata pentru totdeauna”. Cine mai face parte din distribuție?

Published

on

Foto Credit: ROTON

Îndrăgitul artist și interpret, Smiley, joacă rolul principal în producția de lungmetraj „Odată pentru totdeauna”, o comedie cu accente dramatice.

Filmul spune povestea unui regizor de succes și tată a doi copii, Alex, care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze, și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

„Este ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii și nu știam dacă să o accept. Eu nu mă simțeam pregătit pentru că nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, știam că Iura are un talent să explice și să-ți inducă stările personajului.”, povestește Smiley.

Smiley joacă alături de Ada Galeș, actrița care a câștigat un premiu Uniter pentru debut și, de asemenea, are o carieră impresionantă atât în teatru, cât și în film. Actrița ne mărturisește că a fost o încântare colaborarea cu Smiley: „Pentru mine Andrei (Smiley) a fost o adevărată revelație. Au fost secvențe în care stăteam la monitor cu Iura și îi spuneam: << Tu ai văzut cât de bine a jucat? Ai văzut ce autentic a părut? >>“.

Din distribuția filmului mai fac parte Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, dar și Mihnea Luncașu, fiul regizorului.  

„Odată pentru totdeauna” este unul dintre cele mai așteptate filme din România în 2022 și va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, începând cu 25 februarie 2022.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending