Smiley, despre recall-urile SuperStar: "Presiunea concursului va fi din ce în ce mai mare" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Smiley, despre recall-urile SuperStar: „Presiunea concursului va fi din ce în ce mai mare”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Momentul mult așteptat de concurenți a venit! Cei 114 care au reușit să treacă de etapa audițiilor au muncit, s-au pregătit și acum sunt deciși să arate că au ceea ce le trebuie pentru a merge și mai departe în competiție. Astăzi, de la 20:30, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams vor vedea prima jumătate a concurenților ajunși în recall-uri. 

Structura acestei etape presupune împărțirea concurenților pe grupe, în funcție de genul muzical abordat. Astfel au fost formate 10 grupe: pop, rock, funk & R&B, muzică românească, acustică și diverse. Din fiecare grupă pot merge mai departe unul singur, mai mulți sau chiar nici unul dintre ei. 

Advertisement

În această seară, vor intra 3 grupe pop, una rock și una a celor care vor cânta piese în limba română. Emoțiile concurenților vor fi la cele mai înalte cote înainte de a intra pe scenă. ”Dacă nu voi trece, voi fi fericită că am ajuns până aici”, ”E ceva ce arde în mine și nu sunt așa obișnuită cu scena” sau ”Aici pot să demonstrez cine sunt eu, de fapt” sunt doar câteva dintre replicile acestora care vor evidenția cât de important este momentul pentru ei. 

Totodată, jurații vor avea parte de surprize foarte plăcute, dar și de momente care îi vor dezamăgi foarte tare. Cu toate acestea, sfaturile lor vor fi extrem de sincere. ”Cred că viitorul muzicii românești sună și arată foarte bine”, va spune Smiley, iar Carla’s va sublinia și evoluția văzută: ”Unii dintre voi au trecut în etapa următoare pentru că au fost mai bine decât în audiții”. 

Advertisement

Cine vor fi primii calificați în următoarea etapă a competiției și mai aproape de marele premiu, dar și cine va pleca acasă, aflăm în curând! Un lucru e cert și este menționat tot de Smiley: ”Presiunea concursului va fi din ce în ce mai mare”. 

Nu ratați, de la 20:30, prima zi a recall-urilor SuperStar România! Episodul poate fi urmărit, în avans, pe platforma voyo.ro. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending