Connect with us

EVENTS

Smiley este primul artist anunțat în concertului Live pe plajă

CONCERT: Smiley se află printre artiștii din line-up-ul Europa FM – „Live pe Plajă”, cel mai mare concert al verii de pe litoralul românesc, ajuns la cea de-a cincea ediție. El și-a anunțat, astăzi (13.05.2016), prezența la spectaculosul concert „Live pe Plajă, în direct, în emisiunea „Deșteptarea”, de la Europa FM.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Smiley se află printre artiștii din line-up-ul Europa FM – „Live pe Plajă”, cel mai mare concert al verii de pe litoralul românesc, ajuns la cea de-a cincea ediție. El și-a anunțat, prezența la spectaculosul concert „Live pe Plajă, în direct, în emisiunea „Deșteptarea”, de la Europa FM.

„Live pe Plajă” se transformă, în ediția 2016, într-un mega-eveniment, un adevărat festival al muzicii bune, Europa FM chemându-i pe români să trăiască magia muzicii bune, pe plaja dintre Venus și Saturn, timp de 3 zile la rând: pe 29, 30 și 31 iulie! Intrarea este liberă.

Vor fi 3 zile în care, pe scena „Live pe Plajă” –  una dintre cele mai mari și mai impresionante scene construite vreodată în România –  se vor succeda cei mai iubiți și mai apreciați artiști români. Line-up-ul complet al evenimentului de pe plaja dintre Venus și Saturn urmează a fi anunțat în curând de către organizatori.

Anul trecut, Europa FM -„Live pe Plajă” și-a bătut propriile recorduri: conform estimărilor poliției locale, peste 100 de mii de români au venit pe plaja dintre Venus și Saturn.

În 2016, organizatorii estimează un număr triplu de spectatori: 300 de mii de români sunt așteptați la Europa FM – „Live pe Plajă”, un mega-maraton de trei zile, în care magia muzicii va pune stăpânire absolută pe litoral!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending