Connect with us

Spectacole

Smiley este primul artist din Romania care are campanie exclusiva pe aplicatia musical.ly

Published

on

Reclame

Smiley este primul artist din Romania care primeste din partea musical.ly, aplicatia-fenomen cu peste 200 de milioane de utilizatori in intreaga lume, cu cea mai mare comunitate video online acumulata in cel mai scurt timp, o campanie exclusiva pentru utilizatorii din Romania si intreaga Europa Centrala.

Astfel ca musical.ly, aplicatia care este numarul 1 in peste 25 de tari ale lumii, printre care SUA, Marea Britanie si Germania, l-a ales pe Smiley pentru campanie exclusiva dupa ce a mai facut campanii similare pentru Selena Gomez, Shakira, Lady Gaga, Flo Rida, Bruno Mars sau Nicki Minaj.

 

Timp de trei zile, din 26 pana-n 28 mai, musical.ly va pune la dispozitia utilizatorilor sai hashtag-ul #DanceWithSmiley, va mentine un pasaj din piesa “Domnu’ Smiley” pe primul loc in recomandarile de piese din Romania si din toate tarile din Europa Centrala, va incuraja utilizatorii de musical.ly sa creeze video-uri pe piesa lui Smiley si va afisa bannere cu Smiley pe pagina principala a aplicatiei.

 

„Este foarte cool aplicatia, toata lumea de la HaHaHa Production se distreaza cu ea. Am vazut campania pe care musical.ly a facut-o cu Bruno Mars si sunt bucuros ca facem si noi asta, cu piesa Domnu’ Smiley, sub hashtag-ul #DanceWithSmiley. Sper sa se distreze cat mai multa lume cu refrenul meu.”, a declarat cu entuziasm Smiley, primul artist din Romania care are campanie exclusiva pe una dintre cele mai in voga aplicatii pentru adolescenti din intreaga lume, musical.ly.

 

 

Campania #DanceWithSmiley de pe musical.ly este parte din proiectul #Smiley10, un maraton de lansari, inovatii si confesiuni muzicale care va tine un an de zile. Marea petrecere prin care Smiley sarbatoreste 10 ani de cariera solo va fi pe 1 iunie, cand va sustine la Arenele Romane, un concert aniversar.

 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending