Connect with us

Emisiuni

Smiley pune paie pe foc in ”Casa Ibacka”, diseara Acasa!

Published

on

Barbatii uita cu desavarsire atunci cand vine vorba de aniversari, onomastici si alte sarbatori, iar femeile se pierd in detalii. si in spatiu. Odata deschis subiectul, luni, ACASA, de la 23:30, in „Casa Ibacka” se starneste furtuna! Andreea si Cabral vor dezbate cu interes aceste probleme si nu vor rata ocazia de a dezvalui propriile povesti, mai ales ca vor avea si un invitat pe masura, ce va pune paie pe foc: Smiley!

Daca barbatii ar fi supusi unui test fulger si ar fi intrebati in ce data si-au cunoscut partenerele, foarte probabil multi dintre ei ar ridica din umeri si ar cere niste variante ajutatoare.

Nu este, deci, de mirare, ca femeile le reproseaza faptul ca sunt uituci si, implicit, lipsiti de romantism. Barbatii au si ei ceva de spus in apararea lor: femeile retin prea multe detalii fara rost si rateaza esentialul. Plus ca si ele le au pe ale lor. Spre exemplu, sunt total. „aspatiale”, adica se ratacesc cu harta in mana.

De ce femeile uita mai greu decat barbatii? Este barbatul uituc sau neatent atunci cand femeia ii vorbeste? Este femeia. dezorientata din nastere? Telespectatorii vor afla adevarul din raspunsurile pline de umor ale Andreei, ale lui Cabral si Smiley, luni, de la 23.30, in „Casa Ibacka”, ACASA.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending