Smiley şi Bosquito vor deschide concertul Shakirei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Smiley şi Bosquito vor deschide concertul Shakirei

Published

on

Smiley şi Bosquito sunt artiştii români care vor cânta în deschiderea concertului pe care Shakira îl va susţine pe data de 7 mai în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în cadrul Emagic Summer Fest.

Show-ul face parte din „The Sun Comes Out World Tour”, turneul de promovare al celui mai recent album al artistei columbiene, intitulat “Sale el sol”.

Interpret, compozitor, producător, dansator, prezentator tv sau actor, Smiley este la ora actuală unul dintre cei mai apreciaţi şi multi-talentaţi artişti români. Smiley a intrat în atenţia publicului ca membru al trupei Simplu, alături de care a lansat din 2002 până în prezent numeroase single-uri de succes.

În paralel, Smiley s-a concentrat şi asupra carierei solo care i-a adus nu doar un număr impresionant de fani, ci şi numeroare No.1 în topurile de specialitate. Single-ul “Love is for free” l-a recunoscut internaţional, piesa intrând în topurile radio-urilor din Franţa şi Grecia.

După o perioadă de pauză, Radu Almăşan s-a întors recent în România, alături de colegii săi din noul proiect muzical pe care artistul l-a demarat în Los Angeles. Odată reîntors acasă, Radu a început să compună din nou în limba română, ceea ce a condus firesc la noi piese sub numele Bosquito. Înfiinţată în 1999, Bosquito este una dintre cele mai cunoscute trupe de latino-pop din România.

Promovând un stil muzical relativ nou la momentul respectiv, un amestec de latino-rock cu influenţe gypsy, balcanice şi simfonice, trupa s-a făcut rapid cunoscută, devenind o prezenţă constantă în clasamentele muzicale româneşti.

Biletele pentru marele concert de pe 7 mai pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi The Ark (Uranus 150), la următoarele categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei şi gazon B – 120 de lei.

Advertisement

Foto Credit: 9am.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending