Connect with us

Spectacole

Smiley și Feli petrec Marea Unire ZU, live, în studioul Morning ZU alături de Buzdu și Morar

Published

on

Pentru Radio ZU este deja o tradiție ca în ziua de 1 decembrie, live, în studioul Morning ZU, să poposească cei mai importanți artiști români. De 10 ani deja, Buzdu și Morar sunt gazdele unui show de zile mari care unește muzica nouă cu muzica de altă dată, prin hiturile nemuritoare transmise prin vocile artiștilor care se aud în fiecare zi în playlistul Radio ZU. 

 

 

Anul acesta, Marea Unire ZU este cu adevărat mare și se traduce prin 2 show-uri transmise simultan pe toate platformele Radio ZU și pe postul de televiziune Antena 1, dar și printr-o ediție specială Morning ZU, difuzată în direct din studioul Radio ZU.

Smiley și Feli sunt artiștii care au acceptat provocarea lui Buzdu și Morar de a susține un show live în studioul Morning ZU, chiar în ziua de 1 decembrie. Ambii artiști cunosc perfect conceptul ZUper evenimentului organizat an de an de Radio ZU.  Marea Unire ZU 2019, spre exemplu, i-a împlinit lui Smiley visul de a cânta împreună cu Nicu Alifantis piesa „Piața Romană Nr. 9”. Momentul poate fi urmărit aici:

 

Feli, de asemenea, a avut o ZUper prestație la ediția de anul trecut Marea Unire ZU. „Am decis să fac altceva anul acesta. Mie îmi place foarte mult să ascult hip-hop și sunt mare fan Subcarpați și atunci cu toată emoția din lume, am decis să cânt împreună cu băieții mei versiunea noastră a piesei „Rabdă inimă”, povestea artista atunci.

 

Spectacolul live din studioul Morning ZU, de pe 1 decembrie 2020, este perfect încadrat de cele două show-uri Marea Unire ZU 2020, cel mai mare concert din pandemie, care va putea fi urmărit pe 30 noiembrie și 1 decembrie, simultan, pe toate platformele Radio ZU, dar și pe postul de televiziune Antena 1, începând cu ora 23.15, imediat după show-ul „Chefi la cuțite”.

Artiștii care urcă pe scena celui mai mare concert din pandemie sunt The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie, Loredana și Alexandra Stan.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending