Smiley și Pavel Bartoș apasă butonul auriu: ”Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Mâine, de la 20:30, vom vedea ultimul golden buzz din sezonul #9suprem Românii au talent! Smiley și Pavel Bartoș au așteptat, dar a meritat. Au găsit talentul care să-i reprezinte în acest sezon și sunt extrem de mândri de el.

”Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm ca oamenii să-l ducă măcar până-n finală.”, spune Smiley. Mihai Petre, fascinat și el de moment, continuă: ”Ne-ai zăpăcit! Mamma mia, ești ca o fiară!”. În cea de-a zecea ediție a celui mai tare show de divertisment vom vedea despre cine este vorba și cum arată reprezentația care i-a uluit pe toți: jurați, prezentatori și public.

Tot vinerea aceasta, vom afla și că Andi Moisescu a devenit expert în belly dance: ”Începând din sezonul trecut, mi-am luat atestat de comentator profesionist pentru momentele de belly dance.”. Din această calitate, dobândită cu un an în urmă, juratul va comenta numărul adus pe scenă de o concurentă care „izolează” foarte bine mișcările acestui stil de dans.

Concurenții prezenți vineri la Românii au talent vin să le arate românilor tot ce pot, iar cei mici au și un sfat pentru cei de vârsta lor: să lase telefoanele și să iasă afară la sport. ”Telefonul ăla îți dă nervi și rămâi blocat în el.”, spune unul dintre copiii care urcă vineri pe scenă.

Mai sunt doar patru ediții de preselecții, iar anul acesta bătălia pentru un loc în semifinale este mult mai mare. Sunt doar 24 de locuri în această etapă, cinci dintre ele fiind deja ocupate de golden buzz-uri. Deciziile pentru alegerea semifinaliștilor vor fi mult mai grele, iar în cele două semifinale din acest sezon vom urmări o luptă acerbă între cei mai buni concurenți din #9suprem pentru un loc în marea finală.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending