Smiley a umplut acoperisul Casei Poporului la ProFM On Top

0
720

“Un show incredibil! Spectacol la superlativ!“ Sunt doar cateva dintre reactiile la cald dupa singurul concert PE Casa Poporului, ProFM On Top!

Si anul acesta, Casa Poporului si-a deschis larg portile pentru echipa ProFM, care a suit intreaga gasca HaHaHa, adica Feli, Cabron, Sore, Doc, Dorian, Speak, Jazzy Jo, Are you anywhere si Shot, in frunte cu Smiley.

Intr-un show exclusiv, dedicat celor 300 de ascultatori ProFM care s-au inscris pe profm.ro si sutelor de mii de privitori care au vazut show-ul LIVE pe facebook/ProFM.ro,  artistii HaHaHa Production si Smiley, prezentati de George Vintila, au facut istorie de pe acoperisul Bucurestiului.

“M-am simtit uimitor pe scena ProFM On Top. Super set-up si… in “sufrageria HaHaHa”, adica pe scena, atmosfera e fix ca intr-o familie!” ne-a spus la cald, prezentatorul concertului, George Vintila.

Toata echipa ProFM a fost ON TOP! “Eu personal abia aștept următoarea ediție! M-am simțit excelent!” a spus Marius Onuc, sustinut de colega Madalina Vintila, care a adaugat: “Anul trecut n-am reusit sa ajung la concert pentru ca eram in emisie, asa ca am venit acum si… WOW: Super peisaj, atmosfera, artisti, public. M-am distrat tare si m-am simtit ca pe casa… unui prieten “ a spus aceasta.

“ProFM On Top e un blending intre oameni talentati, oameni pasionati, un setup super frumos si un apus dureros de romantic” a zis si Nicoleta Creciunesc, careia i s-a alaturat si Florin Goldic, responsabil cu reactiile de pe facebook.  

george vintila hahaha ProFM on top

De data aceasta ProFM OnTop a fost vazut si LIVE pe Facebook unde am avut sute de mii de vizualizari si multe mii de like-uri, comentarii si share-uri!

ProFM multumeste partenerului sau, Camera Deputatilor, pentru gazduire, UTV pentru ca sunt ca intotdeauna alaturi de ei, lui Smiley si Echipei HaHaHa Production, pentru ca au acceptat invitatia si sponsorului evenimentului, Kaufland Romania, care i-au sustinut pentru al doilea an consecutiv!

Gala Catering si Cramele Rotenberg au ajutat ca artistii sa aiba parte de un tratament VIP.

In curand concertul integral va putea fi vazul la UTV! Stay close!

Comentarii