Connect with us

Evenimente

Smiley: un concert sărbătoare, un concert Confesiune, un concert complet în fața a 6000 de oameni

Published

on

 

Smiley și-a făcut confesiunea pe scenă, locul care îl încarcă și îl inspiră cel mai mult, în fața a 6000 de spectatori, prietenii lui, cei pentru care a organizat al patrulea an consecutiv un concert Confesiune și alături de care a sărbătorit în acest fel, 10 ani de HaHaHa Production.

Peste 3 ore de muzică, emoție, prietenie, familie, iubire, energie incredibilă, toate sub bagheta parcă magică a lui Andrei Tiberiu Maria, sau Smiley_Omul sau Smiley. „Am trăit atâtea emoții în seara asta, încât mi-e greu să vă povestesc, să vi le descriu în cuvinte. Mie îmi vine greu să mă exprim prin vorbe. Eu cel mai bine  mă exprim prin muzică. Sper că am reușit și în seara aceasta”, povestește Smiley, încă emoționat după terminarea concertului.

Dansatori, cupluri de vals, cvartet, proiecții pe pânză, grafică dedicată, toate au creat o confesiune sinceră si completă. Într-o ținută sport, cu două cozi verde fluorescent, Sore a deschis seara și a încălzit publicul cu un mix incitant, care a adunat hit-uri precum Beautiful life, Dor să-ți fie dor sau Dintr-o mie de femei.

Un început emoționant, o proiecție surprinzătoare: Oana Pellea, Simona Halep, Adrian Vancica, Andreea Esca, Andra, Andi Moisescu, Pavel Bartoș, Florin Călinescu, Bebe Cotimanis, Mihaela Radulescu și Teo au recitat versuri din cele mai cunoscute piese ale artistului.

6000 de prieteni au cântat împreună cu Smiley vers cu vers toate piesele din playlist: „Cand am lansat albumul “Confesiune” mi-am imaginat cum vor suna piesele pe scena de la Arenele Romane. Pe câteva dintre ele le-am cântat și anul trecut, dar acum au avut altă magie. Nu sunt niciodată cu adevărat pregătit pentru această emoție pe care mi-o dă întâlnirea cu cei cărora le place muzica mea atât de mult încât să vină la concert. Mă copleșește această energie.”,marturisește Smiley.

 

Dorian, Guess Who, Seredinschi și Feli au fost invitații care au pus în scenă hituri precum Can I get a.., Ce mă fac cu tine de azi, O altă ea și Vals.

Fanii au ascultat în premieră și o piesă în engleză, Alive, de pe viitorul album al lui Smiley, cântată împreună cu Bekon, artistul american celebru în lumea muzicală pentru succesul unor artiști precum Kendrick Lamar, Eminem sau Dr. Dre.Am început să lucrez la noul meu album, care va fi în engleză. Am simțit că e momentul să dezvălui puțin din ce am făcut în ultimele luni în studiourile de la HaHaHa Production, alături de Bekon, artistul care e responsabil de succesul lui Kendrick Lamar sau Eminem.”

Peste 100 de oameni au lucrat în ultimele luni pentru ca seara de 2 iunie să fie unică pentru fanii lui Smiley și să fie una cu adevărat festivă, de sărbătoare:

Am sărbătorit 10 ani de HaHaHa Production printr-un concert. Anul acesta mi s-a îndeplinit un vis! Am avut alături de mine, pe scena, o parte din noua generație de artiști pe care i-am cautat în ultimii 10 ani, de când am pornit HaHaHa Production. Ei reprezintă mult din mine și din cariera mea de muzician și producator. Sore, Feli, Sere sunt prietenii mei, colegii mei și parte din pariul meu”, adaugă Smiley.

Pentru al patrulea an consecutiv HaHaHa Production și BestMusic au făcut posibil visul lui Smiley pentru care anul acesta a artistul a fost și regizor.

Îmi imaginez mereu înaintea tuturor cum va arăta spectacolul. Îmi doresc să fie ceva nou, să-i văd pe spectatori uimiți de felul în care evoluează show-ul. Nu concept să repetăm de la un an la altul nimic pentru că muzica poate fi povestită vizual în atât de multe feluri, încât ar fi păcat să batem aceleași drumuri. Am învățat în ultimii 10 ani să comunic cu publicul meu. Este dificil pentru mine să îi povestesc unui regizor ce simt și știu ce așteaptă spectatorii mei de la mine. Am preferat să fac singur regia.”

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

INNA a strălucit pe covorul roșu de la Latin Grammy Awards, alături de Luis Fonsi, JBalvin, Jennifer Lopez, Thalia și Maluma

Published

on

 

INNA se află în turneu de promovare a piesei “RA”, prima de pe noul album “YO”, album compus de artistă în spaniolă.

“RA” este un mesaj de empowerment, de a ieși dintr-o relație toxică și a căpăta încredere în forțele proprii.

 

 

Printre evenimentele la care a participat, se numără și prestigiosul “Latin Grammy Awards”, show anual la care sunt premiați cei mai cunoscuți și importanți artiști din America Latină.

INNA a fost invitată la acest eveniment și a fost pe covorul roșu de la Latin Grammy Awards, artista purtând o ținută Seen Users, styling RDStyling, make-up Anca Buldur.

La eveniment au participat Halsey, Thalia, Steve Aoki, Diplo, J Balvin, Jennifer Lopez, Maluma, Rosalia, Luis Miguel, Luis Fonsi.

Conform Vogue Mexico, INNA a fost desemnată unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni de la Latin Grammy Awards, publicație în care apare deja pentru a doua oară (a apărut și la evenimentul Bvlgari).

În această perioadă, INNA participă la emisiuni TV și radio pentru a promova piesa “RA” și albumul pe care urmează să îl lanseze în 2019. A apărut și pe Cosmopolitan Mexico, a cântat și la sărbătoarea de 25 de ani de Telehit Mexico.

În Las Vegas, pe lângă Grammy, INNA a fost și la YouTube, dar și la Sirius XM, Apple Music, la evenimentul de lansare H&M x Moschino, a făcut și o ședință foto pentru Rolling Stone Magazine și a fost și în Los Angeles la sediul Roc Nation.

De curând, INNA a semnat cu casa de discuri a lui Jay-Z, Roc Nation și este astfel colegă cu Shakira, Rihanna sau Mariah Carey.

Pe 24 noiembrie, va susține un concert la Exa FM în Mexico City, pe aceeași scenă cu The Chainsmokers și Black Eyed Peas.

Anul acesta, INNA a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada, turneu care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami și Chicago.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 4.5 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.4 milioane de fani pe Instagram.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Povestea italiana se traieste, intotdeauna, la Cucina – lansarea noului meniu al restaurantului din JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Published

on

 

La mijlocul acestei saptamani, restaurantul Cucina din cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel a organizat o seară dedicată pasionatilor gastronomiei italiene, eveniment in cadrul caruia a fost lansat si noul meniu al localului, realizat sub semnatura lui Chef Francesco Castrovillari. La eveniment au particpat peste 150 de persoane, multi dintre ei clienti fideli ai restaurantului, precum si persoane publice si jurnalisti. 

Povestea italiană se trăiește, întotdeauna, la Cucina

Cucina, unul dintre cele mai apreciate restaurante cu specific italian din București, oferă oaspeților săi un nou motiv de bucurie, prin intermediul unui meniu completat cu numeroase produse autentice, sub semnătura lui Francesco Castrovillari, cel care este, începând cu această toamnă, Chef al restaurantului.

Meniul Cucina este, astăzi, o oglindire a stilului de viață italian – spumos, autentic, tradițional și, foarte important, bazat pe o alimentație sănătoasă. Ingredientele folosite sunt printele cele mai rafinate, tocmai pentru că principiul lui Chef Francesco este acela că o mâncare gustoasă pornește, întotdeauna, de la ingrediente excepționale.

Orezul Acquerello, de exemplu, este păstrat timp de cel puțin un an în condiţii specifice, astfel încât produsul final atinge proprietăţi aparte ce îl fac să fie cel mai savuros orez din lume. Este singurul tip de orez albit după o metodă tradiţională, delicată, ce lasă bobul intact, Acquerello fiind, astfel, extrem de gustos. Mai mult, datorită unui proces brevetat, germenii de orez sunt absorbiți în cereale, oferindu-le toate valorile nutritive ale orezului brun – Acquerello devenind cel mai sănătos orez disponibil pe piață.

Carnea de vită Vicciola provine de la o rasă specifică zonei Piemont, crescute și hrănite după o metodă certificată de Ministerul Italian al Agriculturii. Caracteristicile specifice sunt o carne deosebit de fragedă, cu un conţinut redus de colesterol şi valori nutritive complexe. Vicciola este o opţiune extraordinară pentru amatorii de carne de vită și restaurantul Cucina a devenit singurul loc din România unde poate fi servit acest gen de carne, semn al recunoașterii și al aprecierii de care beneficiază restaurantul situat în JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Fancesco Castrovillari este noul Chef al Cucina și persoana responsabilă să aducă povestea italiană mai aproape de cei care trec pragul clădirii The Grand din Capitală. Născut în apropiere de Marea Adriatică, în micul oraș Oria, Chef Francesco a crescut în spiritul tradițional specific zonei: cu un puternic atașament față de valorile familiei, pentru bucătăria italiană, pentru ingredientele naturale și sănătoase. Acesta își amintește cu drag de mama și bunica sa care găteau zilnic și de bucuria acestora atunci când le erau apreciate rețetele, multe dintre ele vechi de sute de ani. Entuziasmul acestora a fost transmis și către micul Francesco, care a început să le privească cu admirație și cu dorința de a le oferi celor din jurul său frânturi din pasiunea pe care o vedea în ochii mamei sale. Cu era firesc, primele sale încercări au fost legate de paste și de felul unic în care acestea sunt făcute în casele italiene. Au urmat, apoi, preparate din ce în ce mai complexe, moment în care Francesco și-a cizelat gusturile și a început să realizeze că secretul bucătăriei italiene stă în ingredientele autentice și în felul în care acestea se contopesc. Adolescența îl prinde tot foarte aproape de bucătărie, întrucât se află la cursurile Institutului Sandro Pertini din Brindisi, una din școlile cu tradiție din zona sa natală. Apoi, ajunge la un mic hotel din Sardinia, acolo unde începe să se specializeze și să realizeze meniuri influențate de stilul propriu. Reinventează câteva feluri de mâncare tradițională, folosind aceleași ingrediente, însă le prepară după un stil personal, lucru care atrage aprecieri în rândul clienților săi. 

Dorința sa de a lucra într-o metropolă, într-un oraș cosmopolit, se materializează în momentul în care este chemat la Viena, pentru a fi chef la unul dintre restaurantele italiene apreciate în capitala Austriei. Acolo descoperă un public elitist, dornic să experimenteze bucătăria italiană autentică și, în același timp, extrem de pretențios și atent la ingrediente de calitate. 

După cinci ani plini de experiențe la Viena, Chef Francesco se alătură echipei JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru a continua tradiția și renumele Cucina și pentru a menține standardul excepțional care a marcat binecunscutul restaurant încă de la deschiderea sa din 2001. Astfel, multe din preparatele care se regăsesc, în mod tradițional, în meniul Cucina au fost reinterpretate de Chef Francesco pentru a fi mai aproape de stilul italian, de povestea care transformă orice ingredient într-o experiență autentică.

Secretul lui Chef Francesco: rețete clasice, care și-au dovedit succesul în decursul a sute de ani de tradiție culinară italiană, ingrediente dintre cele mai bune, majoritatea aduse special din peninsulă, și un strop de originalitate, semnătura inconfudabilă a lui Francesco, pentru a ne putea imagina savurosul prânz de duminică din familia italiană, acolo unde se poate simți cel mai bine frumusețea și bucuria de a trăi a oamenilor din sudul Italiei.

Spiritul și povestea italiană se regăsesc în fiecare loc din Cucina, fie că vorbim de bucătărie, de zonele intime în care se poate lua o cină extraordinară în decorul clasic reconstituit cu elemente originale, până la zona specială de antipasti, de unde puteți lua acasă o parte din spiritul culinar care a transformat bucătăria din peninsulă în cea mai apreciată din lume. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Delia a cântat suspendată la o înălțime de 7 metri în prima seară a show-ului „Acadelia”

Published

on

 

Un show la înălțime, din toate punctele de vedere! Asta se poate spune despre prima seară a concertului „Acadelia”, când spectatorii Sălii Palatului au putut vedea rezultatul muncii Deliei și-a echipei ei din ultimele luni.

O scenă transformată într-un regat al dulciurilor, o sală decorată în ton cu întreaga rețetă, coregrafii uimitoare, dansatori perfect sincronizați, costume fascinante și o artistă care a demonstrat încă o dată că și în România pot fi organizate spectacole de o asemenea anvergură.

Delia a deschis seria concertelor de la Sala Palatului din această toamnă cu cea mai recentă piesă a sa, „Acadele”. Pe scenă, dintr-un tort imens au apărut dansatorii, iar publicul a fost luat prin surprindere când în mijlocul lui au apărut acrobați și uriași pe picioroange, viu colorați și energici. Mai multe torturi și-au luat zborul deasupra scenei, ridicate în aer cu ajutorul unor drone.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii, înaintea căruia Delia a vorbit cât se poate de sincer despre perioada copilăriei și pierderile resimțite odată cu maturizarea, a fost duetul alături de sora ei, Oana, pe piesa „Cine m-a făcut om mare”. În timpul lui, Delia a mângâiat cu blândețe burtica surorii ei, însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar la finalul său, pe scenă a apărut și mama celor două, în brațe cu nepoțica Deliei, Jessie. Cele trei generații de femei au primit aplauze, iar Delia, o îmbrățișare lungă și emoționantă din partea mamei sale.

Tot aseară, Delia a cântat o parte a piesei „Gura ta” suspendată la o înălțime de 7 metri. Curajoasă, Delia s-a și răsucit în aer de mai multe ori, iar întregul moment artistic nu doar că i-a ieșit perfect, dar a și lăsat sala cu respirația tăiată. Un număr de iluzionism, la finalul piesei „Du-te-mă”, a făcut ca artista să dispară de pe scenă… ca prin minune și pe toată durata piesei „Da, mamă”, Delia a părut „înghițită” de o pernă imensă, pe care a tot plutit.

Nelipsiți au fost și invitații speciali, Nick, alături de care Delia a interpretat piesele „Vreau să plâng” și „Vino la mine” și Grasu XXL, cel cu care a scos „Despablito”, unul dintre hiturile acestei veri.

Pe toată durata show-ului, Delia a transmis mai multe mesaje prin care a îndemnat publicul să-și trăiască viața exact așa cum își dorește, independent de reguli și norme. Artista, cunoscută pentru faptul că este o gurmandă, și-a încheiat spectacolul cu următoarele cuvinte: „Mâncați cât vreți, doamnelor! Puneți pe voi! Aveți dreptul!”

Pe lângă prestația artistică ireproșabilă a Deliei și a tuturor celor implicați în povestea muzicală spusă pe scenă, strălucirea show-ului „Acadelia” a fost asigurată și de aparate laser de mare putere, de cei 130 de metri pătrați de ecran led și de cele peste 300 de aparate de lumină inteligentă. Jocurile de lumini și umbre, efectele 3D și grafica show-ului au fost în sine momente artistice impresionante. Totul a respectat conceptul show-ului, inclusiv confetti, care au fost în formă de acadele.

Astăzi și mâine, 15 și 16 noiembrie, Delia continuă seria concertelor „Acadelia” de la Sala Palatului cu noi surprize în fața noilor spectatori dornici să o vadă. Biletele s-au epuizat atât pentru reprezentația de astăzi, cât și pentru cea de mâine. Evenimentul „Acadelia” este un show powered by Global Events.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending