Smiley vine sâmbătă, de la 10:30, la Ce se întâmplă, doctore? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Smiley vine sâmbătă, de la 10:30, la Ce se întâmplă, doctore?

Published

on

Sâmbătă dimineața, Oana Cuzino prezintă ultima ediție a acestui sezon Ce se întamplă, doctore?, în care accentul s-a pus pe înțelegerea mecanismelor de funcționare a corpului uman. A fost un sezon în care nu au lispit invitații speciali, care au adus povești savuroase: Andreea Esca, Pavel Bartoș, Corina Caragea,  Mihai Bobonete sau Adrian Văncică.

Sâmbăta aceasta, de la 10:30, Oana propune trei rețete de vitalitate  pentru categorii diferite de vârstă. Pentru acest lucru va apela la un coregraf talentat, Mădălin Farc, a cărui muncă este admirată în fiecare vineri la Românii au talent. Oana Cuzino va rămâne pe scena celui mai iubit show de divertisment, pentru că Smiley va vorbi sâmbătă despre metodele prin care se menține plin de energie.

Să căutăm pe internet soluții pentru o problemă medicală este o practică întâlnită din ce în ce mai des în ultimii ani. Potrivit Google, lunar se strâng o sută de miliarde de astfel de cereri.  Cum se scrie povestea iluziei diagnosticului aflat la un click distanță, aflați sâmbătă, de la 10:30.

Ochiul este organul ce are drept funcție principală detectarea luminii. Linia fină dintre a o sesiza și a fi deteriorat de pe urma contactului este una dintre preocupările majore ale medicilor oftalmologi. Cu ajutorul lor, Oana Cuzino le va spune telespectatorilor de ce este periculos sa rămână… cu ochii în soare.

Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

„Ce se întâmplă, doctore?”, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, la PRO TV!

Credit foto: PRO TV

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending