Connect with us

Eurovision

SOC! Naomy a plâns cu lacrimi de crocodil la Eurovision, Madalin Voicu a linistit-o cu o fraza geniala. Vezi despre ce e vorba! VIDEO

Published

on

Reclame

Mădălin Voicu i-a adresat lui Naomy în culise cateva vorbe interesante, după terminarea concursului. Cântăreţul transsexual a mărturisit pentru Libertatea faptul că în timpul discuţiei pe care a avut-o între patru ochi cu juratul a plâns continuu.

România şi-a ales artiştii pentru marele concurs Eurovision, care se va desfăşura în perioada 6-10 mai, la Copenhaga, Danemarca. Vom fi reprezentaţi, pentru a doua oară, de Paula Seling & Ovi, care au obţinut 12 puncte din partea juriului şi 10 de la public.

Pentru prima oară, după mai multe încercări, cântăreţul transsexual Naomy a reuşit să ajungă în marea finală a acestui concurs.

A avut emoţii cu carul, dar, spune ea, s-a liniştit abia la finalul competiţiei, după ce a avut o discuţie cu Mădălin Voicu: “Când m-a văzut cu bagajul în mână, gata să plec, Mădălin Voicu a venit la mine şi mi-a spus să mai stau şi la discuţiile de după Eurovision. Mi-a spus, în stilul său caracteristic, că i-a plăcut cum am fost pe scenă: «Fă, nu te mai c… pe tine, ai cântat bine!», mi-a zis el. Eu am început să plâng în hohote. M-a emoţionat teribil discuţia noastră şi faptul că un om ca el mi-a recunoscut talentul”, a declarat Naomy pentru Libertatea.

Zilele următoare, ea va părăsi România, însă nu o va mai face cu un gust amar, ca ultima dată: “Îmi pare rău că plec. Am văzut că oamenii şi-au schimbat comportamentul faţă de mine, ceea ce m-a bucurat. Mi-am făcut prieteni la Eurovision”, a mai spus Naomy, incheie sursa citata.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014. Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending