Connect with us

Life Style

SOCANT.Vezi cate ore ii ia Iuliei Albu sa se pregateasca pentru un eveniment

Published

on

Iulia Albu isi creeaza singura vestimentatiile atunci cand trebuie sa participe la un eveniment.
  Sigur, de par si make-up se ocupa profesionisti. In cazul in care tinuta este pregatita din timp, pentru evenimentul respectiv, Iulia Albu poate fi gata de plecare in 10 minute sau 6 ore!
 “Tinutele mele sunt gandite special pentru fiecare eveniment, iar de parul si make-up-ul meu se ocupa o armata de profesionisti care au jobul de a pune in practica toate ideile mele oricat de nebunesti ar fi la prima vedere. Procesul de concepere al fiecarei tinute depinde de complexitatea evenimentului si de modalitatea in care imi doresc promovarea imaginii mele intr-un anume context. In principiu, o aparitia de-a mea poate dura intre 10 minute si sase ore, desigur in conditiile in care tinuta este deja stabilita. Nu obisnuiesc sa ma imbrac la intamplare si nici sa repet tinutele pe care le port la diverse evenimente mondene. Faptul ca nu port aceeasi tinuta la doua evenimente mondene nu este in niciun caz o dovada de snobism, ci pur si simplu, o consecinta a asumarii statutului de persoana publica care, pe langa nenumarate beneficii si satisfactii, impune si o enorma responsabilitate. Publicul meu poate descoperi in fiecare tinuta pe care o port cel putin un element inovator care poate fi desigur aplicat pe orice tinuta casual”, a declarat Iulia Albu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending