Connect with us

A-Z NEWS

Societatea Română de Radiodifuziune, sărbătorită la Crossroads Awards

Published

on

Luni, pe 31 octombrie 2022,  de la 19:00, într-un cunoscut local din centrul Bucureștiului, a avut loc Crossroads Awards, gala de premiere și mini-recitaluri ale festivalului de rock pentru tineret Crossroads – Battle of the Bands, ediția a II-a. Președintele juriului a fost Lenți Chiriac care, la finalul concursului din 19 iunie, mărturisea: “Este cel mai lung eveniment la care am fost vreodată!”.

În cadrul concursului, din 19 iunie 2022, au fost 46 de vocaliști, instrumentiști și trupe, juriul acordând 29 de premii, iar în cadrul galei au urcat pe scenă 21 dintre soliștii, instrumentiștii sau trupele cu lauri.

Societatea Română de Radiodifuziune, fiind partener al acestui eveniment și împlinind, pe 1 noiembrie, 94 de ani de la prima emisie, a fost sărbătorită printr-un moment în care trupa Schimbul 3 by Adrian Ordean a cântat “La mulți ani!”, iar Lenți Chiriac, reprezentând Radio România, a urcat pe scenă pentru a primi un tort cu artificii și a spune câteva cuvinte.

De asemenea, pe ecran au rulat imagini cu sediul Radio România, imagini cu moderatori și logo-urile tuturor radio-urilor din trust, la eveniment fiind prezenți mai mulți angajați ai Societății Române de Radiodifuziune.

În contextul festivalului de rock, Lenți a menționat aceea că “Radio România e cam singurul post de radio care mai difuzează rock fără playlist prefabricat”.

Crossroads Awards este un concept inedit inițiait de Mark Twain International School și realizat în parteneriat cu Hashtag Production by Florența Marin și Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache. Gala a durat 8 ore și a fost prezentată de către Claudiu Dumitrache și Maria Molfea, în final având loc un recital extraordinar al trupei Joana și desemnarea câștigătorilor unui concurs vestimentar.

Din juriu au făcut parte Lenți Chiriac (Radio România București FM), Silvia Dumitrescu, Florin Ochescu, Mihai Pocorschi, Victor Apetrei, Iulian Vrabete (Holograf), Dani Ionescu, Christian Raetscher (German Quality Entertainment), Nelu Brîndușan și Horațiu Rusu (producător Televiziunea Română).

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending