Connect with us

Talk Show

Sofia Vicoveanca vine în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            În această seară, Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoarea Bucovinei, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Începând cu ora 23:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmări un interviu eveniment, emoționant, cu una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară românească. 

 

 

Sofia Vicoveanca va oferi detalii despre povestea sa de viață, despre dragostea pentru folclor, dar face și dezvăluiri despre perioada copilăriei deloc ușoară. Energia uriașă pe care o manifestă de fiecare dată în față publicului vine chiar de la oamenii care o urmăresc.

 

“Păi… dacă eu în toamnă fac 62 de ani de cântec, ce ziceți ? Da, sufletește, mă sprijin pe cei care mă urmăresc… Am un an și ceva de când nu mai cânt, dar nu am stat degeaba nici în perioada asta. Da, m-a salvat cântecul”, este o parte din răspunsul oferit de Sofia Vicoveanca la una dintre întrebări.

 

“V-a salvat cântecul de la sărăcie ?”, “V-ați temut vreodată că vă veți pierde vocea definitiv ?”, “Cum e să iubești nebunește ?”, “De ce vă este greu să spuneți “te iubesc” ?”, “Sunteți dependentă de Facebook ?”, “Mai are folclorul românesc viitor ?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Sofiei Vicoveanca în ediția din această seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending