Solista trupei Roxette îşi va sărbători ziua în România cu bere românească - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Solista trupei Roxette îşi va sărbători ziua în România cu bere românească

Published

on

Pe 30 mai, Marie va împlini 53 de ani, aşa că organizatorii concertului susţinut de Roxette, la Bucureşti i-au pregătit acesteia o surpriză.

 

Astfel, culisele concertului organizat de Emagic vor fi decorate cu buchete de flori şi lumânări parfumate, pentru a crea o atmosferă cât mai festivă. Printre pretenţiile trupei suedeze se numără ghimbirul feliat, multe salate şi sortimente de brânză, pizza, fructe proaspete, 36 de litri de lapte şi şase lăzi de bere autohtonă.

 

Concertul pe care Per şi Marie îl vor susţine la Zone Arena din Bucureşti, face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, “Charm School”. Show-ul din România este inclus în al zecelea turneu mondial din cariera trupei, ce s-a reunit în 2009, după aproape opt ani de pauză.

 

Accesul la concert se va face începând cu ora 17.00, iar prima trupă din deschidere, Magnolia, va urca pe scenă după ora 18.00, fiind urmată de VH2. Concertul Roxette se va termina la ora 22.00.

 

Advertisement

Sursa: Mediafax

Foto Credit: tvmania.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending