Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Poveşti inedite, cu final fericit, din nou la Zona Zero de la TVR 1! Rezolvarea unora dintre cazurile prezentate în ediţiile anterioare Zona Zero, dar şi noi dorinţe, care de care mai neaşteptate, sunt aduse joi seară la TVR 1, de la ora 21.10, de Irina Păcurariu şi Cristian Tabără.
Soprana Felicia Filip vine la Zona Zero pentru a face un duet cu Cristian Gombolşanu, un tânăr tenor fără studii muzicale. Cristi trăieşte din mila angajaţilor Teatrului Liric din Râmnicu Vâlcea, într-o cămăruţă în care visul de a cânta pe marile scene ale lumii capătă, de cele mai multe ori, dimensiunile imposibilului.
 O actriţă din Statele Unite ale Americii ajunge pe Lipscani în căutarea unei rochii speciale pentru premiera filmului ei. Tânăra joacă alături de Adrien Brody şi Lucy Liu, într-o dramă despre problemele adolescenţilor în relaţia cu sistemului de învăţământ american. Prezenţa lui Betty Kaye în România nu este întâmplătoare. E a fost chemată de o telespectatoare a emisiunii, care şi-a dorit să împlinească visul designerului Cristina Cernei, după ce a văzut-o pe bulina Zonei Zero.
 Fiecare dintre noi îşi imaginează momentul unic al căsătoriei într-un fel aparte. Coordonatele comune, date de cele mai multe ori de vestimentaţia tradiţională – rochia albă de mireasă şi costumul negru de mire – îi sunt străine unei tinere din Bucureşti. Ea e solista trupei de rock gothic Tyara şi îsi doreşte să ajungă în faţa altarului îmbrăcată într-o rochie neagră.
 Despre Zona Zero:
Din 15 martie, TVR 1 aşteaptă românii în Zona Zero, o emisiune în care Cristian Tabără şi Irina Păcurariu oferă tuturor românilor şansa de a-şi împlini un vis de suflet. Timp de 80 de minute, oamenii reacţionează la visele celor de lângă ei, zâmbesc, plâng şi se bucură împreună, formând astfel comunitatea Zona Zero. Irina Păcurariu şi Cristi Tabără le transmit telespectatorilor motto-ul emisiunii – „Ai grijă ce-ţi doreşti, fiindcă ar putea să ţi se împlinească!” – şi îi aşteaptă să interacţioneze şi pe pagina de Facebook a emisiunii, http://www.facebook.com/ZonaZeroTVR.
  

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending