Soluția pentru părinții grijulii - produsele premium de la Little Prints - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

Soluția pentru părinții grijulii – produsele premium de la Little Prints

Published

on

Probabil produse pentru bebeluși pot fi găsite pe foarte multe site-uri sau magazine, dar există totuși anumite caracteristici pe care acestea trebuie să le îndeplinească. În multe cazuri calitatea nu este cea căutată de părinți și de aici apare și panica ce se instalează încet încet, atunci când cel mic începe să se irite de la suzetă sau altele. Orice moment neplăcut de acest gen poate fi evitat dacă părinții știu unde să caute cele necesare, și anume la e-shopul Little Prints.

 

Fiecare micuț poate avea produse premium, create special pentru el, care să îi ofere confortul necesar și gradul de siguranță. Pentru ca cei mici să beneficieze de unele dintre cele mai bune și îndrăgite produse, cei de la Little Prints au adus în România elemente semnate Bibs. Acest brand cunoscut și promovat chiar și de influenceri este doar unul dintre bucuriile și inovațiile identificate pe acest site.

 

Produsele Mushie

 

Diversitatea este foarte importantă, deci pentru ca fiecare părinte să găsească toate cele necesare, Little Prints are disponibile și produse marca Mushie, alături de Finn + Emma, dar și produse proprii create după aceleași reguli și materiale calitative.

 

Advertisement

Gama Mushie conține elemente esențiale pentru momentul în care cel mic începe diversificarea. Suportul de masă este necesar pentru că nu lasă farfuria să alunece în timpul mesei, iar tacâmurile și bolurile sunt create special din materiale non toxice, care să nu incomodeze copilul și care să nu îi rănească gingiile.

 

Tot pentru timpul mesei sunt potrivite și bolurile Little Prints care dispun de o ventuză pe spatele bolului care îl securizează pe masă, astfel încât să nu apară incidente cu mâncare aruncată pe jos și irosită.

 

Accesorii și vestimentație

 

Chic este noul trend pentru cei mici, iar părinții caută să îi îmbrace în unele dintre cele mai inedite articole vestimentare. Pe site sunt disponibile atât body-uri cu mesaje amuzante sau inedite care vor face povestea unor poze memorabile, cât și accesorii pentru cei mici.

 

Advertisement

O bentiță în combinație cu o rochie și niște sandale pot face bebelușul să pară ca venit dintr-o lume de basm. O fundă mare pe cap, asortată cu fiecare ținută pentru care optează părintele poate fi cireașa de pe tort pentru fiecare ieșire în oraș.

 

Toate acestea, alături de multe alte produse premium pot fi găsite pe site și pot fi comandate oricând. Pentru alte informații, un e-mail dat la adresa hello@littleprints.ro poate lămuri orice problemă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending