Connect with us

Business

Solutii de ambalare din plastic returnabil numai de la Scoeller Allibert !

Published

on

De curand mi-am deschis o afacere in domeniul agriculturii si in momentul de fata ma folosesc de produsele celor de la Schoeller Allibert. Absolut tot ce tine de depozitare, manipulare sau transport realizez cu ajutorul acestora iar aceste operatiuni decurg mult mai repede si cu o siguranta sportita datorita produselor de calitate.

In acest fel am reusit sa imi cresc si volumul de vanzari, datorita vitezei mult mai mari cu care merg lucrurile. De cand utilizez toti acesti paleti plastic, containere stivuibile, caurcioare, ladite si asa mai departe, am reusit usor usor sa imi extind afacerea fiindu-mi mult mai usor sa gestionez lucrurile.

De ce recomand Schoeller Allibert? Pai este foarte simplu. In principal, deoarece este vorba de calitate premium la preturi foarte mici. Beneficiile acestor produse fiind desigur calitatea superioara, durabilitatea dar si imbunatatirea eficientei rantabilitatii lantului de aprovizionare. De asemenea se vor reduce costurile de transport dar si cantitatea de deseuri si ajuta la imbunatatirea imaginii de brand ajutand la protejarea mediului.

Pe scurt, Schoeller Allibert, este o companie care inventeaza, proiecteaza, dezvolta si produce cele mai bune solutii pentru ambalare din plastic returanbil dar si soltutii de transport si depozitarea al marfurilor, de la iesirea din fabrica pana la asezarea pe raft.

Acestia activeaza in acest domeniu de peste 50 de ani, in prezent fiind lider pe acest segment pe piata europeana. Toate produsele Schoeller Allibert sunt de cea mai buna calitate, fiind realizate din materiale solide si durabile

In ceea ce priveste pietele pe care acestea pun cel mai mare accent sunt industria agriculturii, industria auto, industria alimentara si de procesare a alimentelor, industria bauturilor, ratail, productia industriala si servicii de pooling. Inca un plus al acestei companii este ca pot la cerere sa realizeze si produse la comanda cu brand-ul pe care il doriti.

Toata gama acestora este formata dintr-o gama extrem variata de peste 1000 de produse ce sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Categoriile produselor comercializate de acestia sunt: containere mari pliabile, boxpaleti rigizi din plastic, paleti din plastic, containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor, cutii plastic, navete pliabile si lazi plastic, containere din plastic stivuibile, navete dublu stivuibile, carucioare, industria bauturilor, galeti pentru produse periculoase certificate ONU.

Un aspect foarte important care este demn de luat in calucul este mediul de lucru pentru angajati. La urma urmei acesta poate sa fie cheia succesului oricarei firme sau companii deoarece un angajat care este fericit la locul de munca va putea da un randament cu mult mai ridicat fata de cum s-ar intampla in mod normal. Majoritatea companiilor care au pus si pun pret pe angajati sunt intr-o continua dezvoltare datorita produselor sau serviciilor de cea mai buna calitate.

Dupa o perioada in care am utilizat aceste produse Schoeller Allibert sunt extrem de multumit de acestea si de cum decurg lucruruile de cand le-am achizitionat. Sunt extrem de practice si usor de manevrat fiind perfecte pentru depozitul meu.

Nu uita ca cel mai important lucru pentru afacerea ta ca sa mearga bine, este utilizarea aparaturii de calitate, indiferent de serviciile prestate sau produsele comercializate, pentru ca numai in acest fel, rezultatul final va fi unul asa cum trebuie si va ajunge sa fie cumparat.

Advertisement

Recomand cu cea mai mare incredere solutiile de ambalare si transport din plastic Schoeller Allibert fiind extrem de practice si bune calitatile dar si pentru economia facuta la bugetul firmei, acestea fiind returanbile.

Pentru orice detalii suplimentare sau nelamuriri, pe site-ul acestora se regasesc in sectiunea “Contact” adresa, numerele de telefon cat si adresa de email. Puteti apela cu incredere la oricare dintre acestea si cu siguranta vi se vor rezolva toate nelamuririle.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending