Connect with us

A-Z NEWS

Sophia Bush sare in apararea lui Barack Obama

Published

on

Sophia Bush, protagonist serialului “Ruleta destinului” (“One Tree Hill”) difuzat de Pro Cinema in fiecare simbata si duminica, de la ora 19:00, a sarit in apararea presedintelui Barack Obama si a fortelor armatei americane acuzati de “executia” lui Osama bin Laden.

“Este adevarat ca Osama nu era inarmat, insa garzile sale erau”, a precizat Sophia Bush. “Acolo a fost o lupta, s-a tras in trupele noastre. Am reusit sa anihilam unul dintre cei mai periculosi teroristi ai planetei. Ar trebui sa ne bucuram pentru asta”, a mai postat Sophia Bush pe Twitter. Protagonista din “Ruleta destinului” a marturisit ca i-au dat lacrimile in momentul cind a vazut oamenii strinsi in fata Casei Albe si scandind “USA!”.

Ea a raspuns pe Twitter celor care au acuzat ca moartea unui om – indiferent cine ar fi acesta – n-ar trebui sarbatorita. “Nu moartea lui Osama bin Laden sarbatoresc acesti oameni, ci sfirsitul influentei lui, sfirsitul propagandei sale psihotice. Lumea este un loc mult mai bun fara el. Iar eu personal sint foarte mindra de armata americana, care ne confera un astfel de sentiment de siguranta”, mai spune Sophia Bush.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending