Connect with us

A-Z NEWS

Sophia Bush se luptă cu dependenţa de carne

Published

on

Sophia Bush, vedeta serialului “Ruleta destinului”, care va debuta cu cel de-al cincilea sezon la Pro Cinema din 14 mai şi va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19:00, este pe cale să devină vegetariană cu acte în regulă.

 

Vedeta mărturiseşte că găseşte foarte atractivă această idee, însă are o mică problemă: îi este cam greu să o pună în practică.

 

“Sunt dintr-o familie de italieni, aşa că toată viaţa mea am mâncat şi carne şi brânză cu nemiluita. Însă după ce am citit cartea Aliciei Silverstone, “The Kind Diet”, m-am decis să încerc câteva reţete vegane.”, spune Sophia.

 

Actriţa a recunoscut că se apropie cu paşi mici şi oarecum cu teamă de acest nou stil de viaţă, după ce a avut câteva tentative să renunţe definitiv la produse de origine animală şi de fiecare dată a dat greş: “Nu ştiu dacă asta este o chestie care ţine de grupa de sânge sau de altceva anume, dar eu, dacă nu mănânc câteva zile carne, încep să mă simt bolnavă.”, mai spune vedeta din “Ruleta destinului”.

 

Sophia Bush este însă de acord cu modelul adoptat de Paul McCartney – o zi pe săptămână fără carne – pentru o sanatate mai bună atât pentru ea, cât şi pentru planetă.

 

Până la izbânda totală asupra dependenţei de carne, Sophia Bush îşi mărturiseşte micile izbânzi, dar şi înfrângeri pe Twitter: “Am mâncat tacos vegan la micul dejun, dar am cedat unui sos de brânză, faţă de care am o slăbiciune de neexplicat, dar de înţeles.”, recunoaşte Bush.

 

Advertisement

Din 14 mai, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19:00, telespectatorii Pro Cinema se pot întâlni cu Sophia Bush, dar şi cu Chad Michael Murray, James Lafferty şi Hilary Burton în cel de-al cincilea sezon al serialului “Ruleta destinului”.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending