Connect with us

BAZAR

Soprana Felicia Filip și tenorul Robert Nagy, invitați speciali în spectacolul “Vienna Classic Christmas”

Published

on

Celebra Strauss Festival Orchestra Vienna va fi prezentă pentru al cincilea an consecutiv în România, în luna decembrie, cu spectacolul “Vienna Classic Christmas” pentru un amplu turneu național.

Invitați speciali în spectacol vor fi soprana Felicia Filip și tenorul Robert Nagy, artiști ale căror voci au răsunat pe marile scene ale lumii, potrivit unui comunicat Media4Fun remis Radar de Media.

Concertul Strauss Festival Orchestra Vienna va putea fi văzut la Opera Națională din Timișoara pe 11 decembrie, Teatrul Național din Oradea—12 decembrie, Teatrul Național din Cluj Napoca—13 decembrie, Palatul Culturii din Târgu Mureș—14 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava—15 decembrie, Teatrul Național din Iași—16 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra Neamț—17 decembrie, Teatrul de Vară “Radu Beligan” din Bacău—18 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Buzău pe 19 decembrie și la Sala Palatului din București pe 20 decembrie.

Ansamblul vienez, înființat în 1978 de legendarul dirijor Peter Guth, a primit în rândurile sale de-a lungul anilor pe cei mai talentați artiști, păstrându-și, astfel, supremația între orchestrele de același gen. De cinci ani, publicul din România intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă în pași de vals și de fiecare dată spectacolele vienezilor au fost sold-out. 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending