Sore se transformă în Michael Jackson, azi, la “Te cunosc de undeva!”

0
706

Cei opt campioni ai transformărilor totale au pregătit timp de o săptămână noi personaje pe care le vor imita cu talent, umor și dezinvoltură sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”. Invitatul special al acestei ediții este Sore care va cânta și dansa precum Michael Jackson, pe acordurile piesei “Billie Jean”.

Fetele de la Blondy vor urca sâmbătă seara pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, însă imitate de doi campioni ai travestiurilor – Jorge și Florin Ristei.

Anda Adam va cânta în travesti precum Marc Antony, CRBL va trebui să pară mic și uscat în rolul lui Pharrell Williams, iar Lora, în rolul lui Kylie Minogue, va fi mai erotică și senzuală ca niciodată. Rona Hartner va fi Adrian Minune și va cânta, în țigănește, acompaniată de un taraf.

Pepe se va undui pe ritmurile piesei “Puișor”, precum Lora, colega sa pe care va trebui să o imite, iar Maria Buză se va transforma în Elena Cârstea și îi va dedica acesteia momentul său artistic.

Florin Ristei va face travestiul său suprem, când va cânta precum Madonna, o artistă pe care nu o place deloc, hitul acesteia, “Like a Virgin”, iar lui Jorge îi va da ușoare bătăi de cap engleza pe care o cântă Shaggy în piesa “Hey, Sexxy Lady”.

Care dintre cei opt concurenți va reuși transformarea serii, veți afla azi de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

Foto Credit: Gabriela Arsenie

Comentarii